Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. I tillegg kan du spare både miljøet og penger. Stadig flere av apparatene og tingene vi har i hus og bygg kan nå kobles på nett og kommunisere, så det skal i dag bare enkle grep til for å gjøre hus smarte.

Antallet smarte apparater og ting vi har i hus og bygg øker stadig, men hus blir ikke smarte før styringen til alle disse enhetene er samlet i én løsning. I samarbeid med Futurehome tilbyr Berggård Amundsen en løsning der enheter innen lys, varme, elektriske låser, sensorer, detektorer og elektriske apparater enkelt kan kobles til og styres. Et hus kan gjøres smart i løpet av et par timer og krever ingen oppgraderinger på det elektriske anlegget.


Planlegg ditt smarthus

Informasjon for forbrukere: Smarthusguiden >>

Nettbasert planlegger for ditt smarthus: Smarthusveilederen >>

Berggård Amundsen tilbyr en åpen og fleksibel smarthusløsning fra den norske smarthusutvikleren Futurehome. Installasjon utføres av lokalt elektrikerfirma gjennom Berggård Amundsens elektrikerkjede Norgeseliten.

 


For installatører

Elektrikerguiden (pdf) >>


Kontakt oss

    Vi videreformidler dine kontaktdata til elektrikere som vi har avtale med for videre behandling av denne forespørsel. Dine persondata vil ikke bli benyttet til andre formål enn behandling av denne forespørsel.

    Personvernerklæring for Berggård Amundsen & Co AS