BA Leveranse

BA Leveranse er kjernen i vår virksomhet, den som alle våre andre aktiviteter er bygget rundt.

Med konsepter og systemer som er laget på våre kunders premisser skal vi bidra til at de får mer effektive og lønnsomme arbeidsdager.

Gjennom vårt arbeid med lagerhold og logistikk skal vi sørge for at våre kunder alltid får det de trenger, når de trenger det. Vårt løfte er at det en kunde bestiller før kl. 16.00 skal bli levert på arbeidsplassen før kl. 07.00 neste arbeidsdag, så lenge det er fra Trondheim og sydover.

I BA Leveranse inngår:

  • BA Servicesentre over hele landet. De har både en lager- og en butikkfunksjon. BA jobber i tett kontakt med sine kunder og kjenner deres utfordringer i hverdagen. Medarbeidere på servicesentrene hjelper dem daglig med å løse store og små utfordringer. Dette har gitt oss den innsikten vi trenger for å yte våre kunder troverdig hjelp i deres arbeidsdag. Alle ansatte på servicesentrene er fagutdannet. BA har mange flere lokale avdelinger enn konkurrentene og har kompetanse om det lokale markedet.
  • Nettbutikk som er mobiltilpasset gjør det enkelt å foreta bestillinger helt ut på byggeplassen. Den elektroniske butikken er alltid a jour med produkter, priser og lagerdata. Nettbutikken og den trykte hovedkatalogen har samme oppsett og design. Det gjør den brukervennlig og enkel å søke seg raskt frem i.
  • Sentrallageret på Ski benytter den mest avanserte teknologi som er tilgjengelig for å sikre raske og feilfrie leveranser.