Blå uke

Berggård Amundsen er en familiebedrift med sterke røtter til lokalmiljøet. Gjennom våre 25 lokale Servicesentre ønsker vi å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og bidra aktivt til å støtte noen i lokalsamfunnet som trenger det. Fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør skal BA bidra med sin kompetanse og sitt engasjement.

I 2019 har vi Blå uke i uke 23. Besøk ditt lokale Servicesenter og finn ut mer av hva støtten går til i ditt nærmiljø, og hvordan du kan bidra.

Tidligere år har vi støttet flere gode formål:

Oppdaterte lys og varme hos feriesenter for funksjonshemmede
BA Larvik støttet Gurvika Feriesenter, som er et ferie- og opplevelsessenter for funksjonshemmede og deres nærmeste pårørende. I samarbeid med Faugstad Elektro oppdaterte vi lys og varme.

En gledens dag for vanskeligstilte barn i Moss!
BA Moss samlet inn penger og sendte vanskeligstilte barn til en opplevelsesrik dag på Tusenfryd.

Oppdatert elektrisk anlegg hos Blåkors sin kafe for rusavhengige
BA Gjøvik og Jostad Elektriske bidro til at Kampen Cafe m/trehusene fikk oppgradert sikringsskap, bedre belysning og infravarme. Kampen Cafe driftes av Blåkors, og er basert på frivillig arbeid. Her får rusavhengige mat og kaffe, noen og snakke med, og mulighet til å få helsehjelp og juridisk rådgivning.

Nytt solcelleanlegg til beredskapshytta til Sør-Trøndelag Røde Kors
BA Trondheim skaffet Sør-Trøndelag Røde Kors et solcelleanlegg til beredskapshytta på Svarthåmmåren. Front Energi AS bisto med monteringen av solenergianlegget, vederlagsfritt.