Rettferdig lading i borettslag

I borettslag og sameier er det ofte begrenset med strøm til overs for lading av bil. Ved lading gjennom stikkontakter, eller ved individuelle løsninger satt opp av enkeltbeboere, fører dette gjerne til at enkelte ikke får ladet når de ønsker det. Løsningen er CLU.


Ved å inkludere CLU i anlegget kan man dele den strømmen man har tilgjengelig på en smart måte: hvis noen ladestasjoner står ledige, kan de andre ladestasjonene få tildelt mer effekt, slik at ladingen der går fortere.

Med CLU Online kan man i tillegg knytte seg til et Cloudcharge backoffice system som gjør at man får full kontroll på hele anlegget i forhold til bruk, tilgangstyring og betalingssystemer.

Ledende i Norden

Sammen med DEFA er Berggård Amundsen Nordens ledende leverandør av komplette ladeløsninger til bolig, borettslag, bedrifter og det offentlige. Vi vet at ingen kunder er like og har kunnskapen som må til for å kunne skreddersy løsningen som passer akkurat ditt borettslag eller sameie best.

BAL-ladeboksene vi vant desember 2018 en stor test utført av ADAC, det tyske NAF. Driftssikerhet, trygghet og brukervennlighet var blant kriteriene.


Relaterte lenker

Les mer om CLU på DEFA/Saltos hjemmeside »

Les mer om elbillading i borettslag på DEFAs hjemmeside »

Din side Motor: Test av elbilladere avslører store forskjeller »