BA ELBIL

Andelen elbiler og ladbare hybridbiler har økt enormt i Norge de siste årene. En naturlig følge er at stadig flere ønsker å installere ladestasjoner der de bor, enten det dreier seg om enebolig, borettslag eller sameie. Berggård Amundsen leverer løsninger både for enkeltgarasjer og store ladeanlegg.

Ulike boliger har ulike behov; fra enkle og doble ladestasjoner tilknyttet privatboliger, via anlegg av ulik størrelse for borettslag der felles- og energikostnader gjerne skal fordeles på hver enkelt boenhet, til små og store arbeidsplasser.

Gjennom elektrikerkjeden Norgeseliten, og i samarbeid med DEFA og Salto, tilbyr Berggård Amundsen løsninger som dekker de ulike behov.


Finn løsningen for ditt behov

Laderguiden (pdf) – Finn rett produkt for elbilen
Borettslag/sameie (pdf) – Ladeløsninger for større anlegg


Bestill ferdig installert ladestasjon

Norgeseliten.no >>

Norgeseliten er Berggård Amundsens elektrikerkjede bestående av 180 elektrikerfirmaer med over 2.000 fagutdannede elektrikere. Bestill ditt ladeanlegg ferdig installert av lokal elektriker på Norgeselitens nettside.


Kontakt oss

Vi videreformidler dine kontaktdata til elektrikere som vi har avtale med for videre behandling av denne forespørsel. Dine persondata vil ikke bli benyttet til andre formål enn behandling av denne forespørsel.

Personvernerklæring for Berggård Amundsen & Co AS