Ny løsning for fleksible kontorer

Dagens kontorløsninger endrer seg raskt, og vi ser en økt etterspørsel av fleksible og praktiske løsninger. Nå er Schneider Electric sitt nye system, Unica System +, tilgjengelig hos oss. Systemet består av produkter og tilbehør for å ordne og lede strømledninger til pulter eller vanlige møbler hjemme.


Unica System+ hjelper til med å skape orden på arbeidsplassen på en god måte. Det smarte designet vil hjelpe til å organisere og rydde ledningsrotet rundt kontorpulten på en fleksibel måte, samt levere strøm og nettilkobling til pulten.

Serien omfatter mange produkter, og felles for de alle er at de enkle å installere. Unica System + bordløsninger er ferdigkoblet og takket være låsenes rillede overflate holdes den fast i pulten. Produktene har høy kvalitet og er utviklet for fleksibel bruk. Designet passer perfekt for moderne kontorer og organisasjoner i endring; samtidig er de også aktuelle for installasjon i hjemmeinnredning.


Unica System + serien omfatter:


Ulike typer strømuttak og USB-ladere: Enkeltuttak med integrerte USB-ladere og rene kombinasjoner av USB A- og USB C-ladere.
Trådløs lader: Integreres i arbeidsbord eller annen innredning, slik at du kan bruke smarttelefon mens den lader.
KabelgjennomføringerLeveres i to størrelser og tre forskjellige farger. Ideellefor å trekke alle strømledninger gjennom skrivebordet.
Kabelslanger: Ordner kablene raskt og enkelt med en selvlukkendeslange som pakker inn alle dine ledninger.
Klemmer: Fest alle ledningene til skrivebordet med praktiske klemmer. Ingen spesielle verktøy nødvendig.
Gulvmatere: Fører ledningene sammen langs gulvet og rett til pulten. Gir en ryddigere og tryggere arbeidsplass.