BA-skolen

Elektrobransjen er i stadig utvikling og kunnskap er avgjørende. Gjennom BA-skolen jobber vi med å vedlikeholde og utvikle kompetanse som gjør våre kunder mer konkurransedyktig og ettertraktede i markedet.

I tillegg til pålagte kurs innen sikkerhet, tilbyr vi kurs som bidrar til å utvide våre kunders marked: Elbillading, solenergi og smarthus er aktuelle og spennende kurs på områder som vokser fort.

Årets kurs finner du i kursoversikten, eller ved å logge deg inn på BA-skolen der du også finner dine kurs og sertifikater.


BA-skolen internt

Kunnskap og kompetanse er nøkkelområder også for Berggård Amundsen internt i bedriften. Vi er elektrogrossisten med fagfolk i butikkene. Slik kan vi gi våre kunder den faglige rådgivningen og hjelpen de trenger innen:

  • Produkter
  • Løsninger
  • Prosjekter

Faglig styrke hele veien er ikke bare et slagord. I tillegg til at vi kun ansetter dyktige fagfolk til servicesentrene våre, sørger vi – gjennom BA-skolen Intern – for stadig påfyll i form av e-læring så vel som tradisjonell klasseromsundervisning, slik at våre selgere og rådgivere alltid er oppdatert.


Relevante lenker