Great place to work

Berggård Amundsen er i 2020 sertifisert som «Great Place to Work» for fjerde år på rad. 


For oss er Great Place to Work en nøytral, tredjeparts vurdering av arbeidsmiljøet vårt og vi gjør undersøkelsen for å «ta temperaturen på» selskapet og for at hver avdeling skal ha en årlig gjennomgang av status innen samarbeid, ledelse og trivsel.

Hege Amundsen Elvestad, Administrerende direktør i Berggård Amundsen

Grundig situasjonsanalyse

Sertifiseringen baserer seg på en grundig situasjonsanalyse av medarbeidernes opplevelser på arbeidsplassen. Analysen er basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Standarden er bygget på over 25 års forskning og analyse av flere titusen organisasjoner i over 50 land.


I Berggård Amundsen har de jobbet systematisk over flere år med å skape felles verdier som bygger på selskapets historie og familieidentitet. De har et genuint ønske om videreutvikling av menneskene, og en bevisst holdning til at kulturen er avgjørende for virksomhetens suksess.

Jannik Krohn Falck, Administrerende direktør i Great Place to Work

Ingen sovepute

Hyggelige medarbeidervurderinger og sertifisering brukes ikke som en sovepute. Resultatene benyttes aktivt til løpende forbedring, og områder og avdelinger med svakere resultater følges opp.


Sertifiseringen gjør meg stolt og glad fordi fornøyde medarbeidere gjør oss til en god samarbeidspartner for kundene og leverandørene våre. I tillegg hjelper det oss å få de beste menneskene til «BA-familien» når vi søker nye medarbeidere. Det er avgjørende for å skape den lønnsomme utviklingen vi ønsker.

Hege Amundsen Elvestad, Administrerende direktør i Berggård Amundsen