Ledige stillinger

De ansatte er Berggård Amundsens viktigste ressurs, og vi legger stor vekt på å rekruttere riktige medarbeidere – rett person på rett plass. Godt arbeidsmiljø er et viktig mål for oss, og vi er stolte av å være sertifisert som «Great place to work».


Helpdesk-medarbeider

Vi ser nå etter en IT-konsulent til en fast stilling. I denne rollen vil du ha ansvar for å gi intern 1-linjesupport for våre medarbeidere knyttet til IT-systemer og utstyr. Du vil få ansvar for å forbedre og utvikle  prosesser og rutiner knyttet til brukerstøtte, og å gjennomføre  tiltak som  forbedrer driftssystemene.

Helpdeskmedarbeider – se annonsen her »


IT-konsulent

Vi ser nå etter en IT-konsulent til en fast stilling. I denne rollen vil du ha drifts- og utviklingsansvar for infrastruktur, plattform og sikkerhetsløsninger, og fungere som et bindeledd mellom strategi, forretning og teknologi.

IT-konsulent – se annonsen her »


Senior IT-konsulent

Vi søker en senior IT-konsulent med ansvar for å lede og implementere digitaliseringsprosjekter. Vi ser etter deg som motiveres av å drive frem utvikling, og som samarbeider strukturert og godt med andre for å finne de beste løsningene. Vi står foran mange spennende digitaliseringsprosjekter i BA.

Senior IT-konsiulent – se annonsen her »