Nytt sentrallager og hovedkontor

August 2019 inntar vi nytt hovedkontor og sentrallager på Langhus. Flytteprosessen går fra overtakelsen av bygget 28. juni til 19. august når administrasjonen inntar hovedkontoret. Den svært omfattende flytteprosessen av sentrallageret er nøye planlagt, og de mest omfattende aktivitetene er lagt til fellesferien, for å sikre at kundene våre i minst mulig grad påvirkes.


Flyttingen gjennomføres i ulike trinn, og de største flytteprosessene gjennomføres i tilknytning til tre helger i fellesferien. Sentrallageret vil i denne sammenheng være stengt tre fredager:

  • Fredag 12. juli
  • Fredag 19. juli
  • Fredag 26. juli

Disse tre dagene vil det ikke gå transporter fra sentrallageret. Kunder som er nysgjerrig på leveranser av ordre som blir lagt inn disse dagene oppfordres til å kontakte sitt lokale BA Servicesenter.


Vår nye storstue

Det er begrensende kapasitet på sentrallageret som er hovedårsak til flyttingen fra Grenseveien i Ski. Det nye sentrallageret på Langhus er på 12.000 kvm – dobbelt så stort som lageret på Ski – og gir oss nye muligheter. Flere og større porter og langt enklere adkomst for store biler er det flere enn oss som kommer til å glede seg over. En utvidet AutoStore med plass til flere varegrupper i ulike størrelser gjør at vi får pakket utsendelsene mer hensiktsmessig og kan transportere færre halvfylte esker. Beregninger viser at det er snakk om så mye som 30.000 færre esker pr år. Bra for kunden, bra for oss, og ikke minst bra for miljøet!

Solenergi og elbillading

Et av Berggård Amundsens satsningsområder er solenergi. Når vi nå bygget et nytt, stort lager var det opplagt at taket skulle benyttes til å gjøre oss selvforsynte med energi. Anlegget består av 1.050 solcellepaneler og dekker hele 2.000 kvadratmeter. Hvert panel er på 285 Wp, og årlig produksjon er beregnet til rundt 234.400 kWh.

Et annet område vi satser stort på er elbillading. På parkeringsplassen er det førti elbilladestasjoner, til glede for besøkende og ansatte. Ladestasjonene leverer naturligvis med egenprodusert strøm.

Aktivitetsbasert arbeidsform

Etter lang tid i cellekontorer som er preget av tidens tann og gammeldags arbeidsform, er det spennende med helt nye, moderne lokaler lagt opp for fleksibel og digital arbeidsdag. De aktivitetsbaserte arbeidsplassene er fordelt i ulike soner avhengig av hva slags type arbeid man skal utføre den enkelte dagen eller perioden. Aktivt arbeid i prosjektgruppe, eller konsentrert produksjon i stille omgivelser. Det er rikelig med plasser, slik at alle finner en plass der man vil være.

I hus

Fra og med 19. august 2019 er adressen Håndverksveien 25, 1405 Langhus. Vi gleder oss til å ta i mot og vise besøkende vår nye storstue!