Norgeseliten

Norgeseliten er Berggård Amundsens elektrikerkjede, med 195 medlemsbedrifter og rundt 2.200 fagutdannede elektrikere. Som medlem i Norgeseliten har elektrikerbedriften tilgang til praktiske verktøy, fordelsavtaler, kurs og opplæring, hjelp til administrative oppgaver og et verdifullt fellesskap.

Administrasjonsverktøyet Ellipse

Ellipse er Norgeselitens web-baserte administrasjonsverktøy spesielt utviklet for elektroinstallatører. Det er like nyttig enten du skal skifte et sikringsskap eller installere totale løsninger i større prosjekt. Svært godt å ha i forbindelse med internkontroll.

Markedsføringsbistand

Som medlem i Norgeseliten får du ferdige DMer og brosjyrer, profilmateriell, tilbudsmappe og hjelp til egen nettside. I tillegg får du din bedrift oppført på Norgeselitens nettsider.

Kurs og opplæring

Det er viktig å holde seg oppdatert. Med kurs og opplæring, BA-skolen og Faglig Forum for montører og installatører hjelper vi medlemmene våre å holde seg oppdatert.

Faglig nettverk

Samhold, relasjonsbygging og erfaringsutveksling er viktig i Norgeseliten. Gjennom våre faglige og sosiale treff og internavisen Elitemontøren får du et større faglig nettverk. Det åpner muligheter for at du kan stå sterkere og trekke på andre medlemmers erfaring og faglige kompetanse.

Fordelsavtaler

Medlemmer av Norgeseliten får tilgang til fordelsavtaler og eliteleverandører som utvider dine muligheter.


Les mer på Norgeselitens hjemmeside.