Disse retningslinjene gjelder bruk av informasjonskapsler (cookies) på baelgros.no og øvrige nettsteder som driftes av Berggård Amundsen. Ved å bruke Berggård Amundsens nettsider samtykker du i at informasjonskapsler kan samle informasjon fra ditt besøk.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL? 

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller den mobile enheten din når du besøker en nettside, og som nettsiden kan hente informasjon fra på enheten din senere. Informasjonskapsler brukes delvis for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden, f.eks. ved å huske valgene og innstillingene dine, og delvis for å utvikle nettstedet og analysere brukermønstret ditt. Enkelte funksjoner fungerer ikke uten informasjonskapsler.


HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER? 

På nettstedene våre bruker vi informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen, for å samle inn informasjon til markedsføring, og for å kunne utvikle nettstedene.

Brukeropplevelse
Vi bruker informasjonskapsler når du er pålogget på nettstedet vårt, slik at du slipper å oppgi brukernavn og passord for hver nye side du besøker i f.eks. bookingprosessen. Vi bruker også informasjonskapsler for å huske hva du har skrevet i f.eks. søkefelt og bestillingsskjemaer, slik at du kan navigere på nettstedet uten å måtte oppgi denne informasjonen på nytt hver gang du åpner en ny side, og for å avgjøre hvilket språk siden skal vises på for ulike brukere. Vi bruker også informasjonskapsler for å optimere hastigheten på nettstedet.


HVILKE TYPER INFORMASJONSKAPSLER BENYTTER VI?

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Nettsidestatistikk – Google Analytics

Informasjonskapslene kan samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden, som antall besøk, varighet på økt, trafikkilder og lignende. Vi benytter denne informasjonen i rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.

Drift av og funksjonalitet knyttet til nettside – GA Audiences

Informasjonskapselen sporer brukeradferd på nettsiden og kan bruke det som grunnlag for å målrette markedsføring mot brukere som har besøkt nettsiden tidligere.

Sporing og annonsering – Doubleclick

Annonseplattform fra Google som sporer brukeradferd på nettsidene og kan bruke det som grunnlag for å målrette markedsføring mot brukere som har besøkt nettsiden tidligere.

Mer om Google Analytics’ informasjonskapsler 


DU KAN ENDRE INNSTILLINGENE FOR INFORMASJONSKAPSLER I NETTLESEREN?

Du kan velge å ikke tillate lagring av informasjonskapsler på datamaskinen din, og du kan når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren. Du kan da velge å ikke tillate enten alle informasjonskapsler, eller noen typer informasjonskapsler. Du kan også, når som helst, slette faste informasjonskapsler som er lagret på enheten din. Hvis du velger å ikke tillate bruk av informasjonskapsler fra baelgros.no eller noen av våre andre nettsteder, kan det innebære at visse tjenester ikke kan brukes, eller at nettstedet ikke alltid fungerer som det skal.


Dersom du har spørsmål om informasjonskapsler eller sikkerheten på noen av nettstedene våre, kan du kontakte oss via e-post på personvern@baelgros.no.