Bestselgeren kommer endelig i sort

inngangsparti med grønn vegg, sort bryter i matt utseende fra ELKO RS-serien, og kommode i tre med en grønn plante og sort lampe
Publisert 19. oktober 2022
Kategorisert under:
Leverandør
Bestill ELKO RS16 sort i nettbutikken
Gå til nettbutikken

Ønsker kunden et tidløst hjem der det elektriske blir en naturlig del av interiøret? Da kan ELKO RS16-serien i sort med matt utseende være svaret.

Høy kvalitet og sikker funksjonalitet kjennetegner produktene fra ELKO.

Den tidløse klassiskeren ELKO RS har uten tvil vært en av de mest populære seriene i norske hjem i over 30 år. Nå lanseres endelig bestselgeren som en komplett løsning i matt, sort farge.

Henriette Fischer, produktmarkedssjef i ELKO forteller at klassikeren har hatt en renessanse i 2022.

– Ny fargestandard på listverk, dører og karmer kombinert med kunders ønsker om moderne og tidløse hjem er bakgrunnen for å lansere RS-serien i sort i tillegg til klassikerne i polarhvit og renhvit.

– Med en sort, matt overflate reduseres forekomsten av fingeravtrykk, riper og smuss. Resultatet er et eksklusivt og fargebestandig produkt som vil holde seg fint i mange år, forteller hun.

hvit murvegg med sort lampe og bryter fra ELKO RS-serien
STILFULLT UTTRYKK I SORT FARGE: ELKO RS16 har et stort utvalg og passer perfekt til sorte detaljer i fargekoden RAL9005.

Bli bedre kjent med ELKO RS16

Siden 2018 har det eksistert RS-kontakter for innfelt og utenpåliggende montering i sort. Nå utvides endelig tilbudet og du kan få ELKO RS16 sort som en komplett løsning for installasjoner.

– Designet passer også godt inn i alle rom uavhengig av interiørfarger, sier Henriette.

Fordeler med ELKO RS

  • Moderne designprodukt
  • Enkel og rask installasjon
  • Passer inn i alle rom, uansett interiørfarge
  • Produsert i sort plast og deretter lakkert, for å beskytte og skape en fin, matt overflate
  • Redusert forekomst av fingeravtrykk, riper og smuss
  • Et eksklusivt og fargebestandig produkt av høy kvalitet og sikker funksjonalitet

Dette er ELKO

ELKO AS (opprinnelig A/S Elektrokontakt) er et norsk selskap som produserer stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell. Selskapet ble grunnlagt i 1945, og har levert produkter til det nordiske markedet i 77 år i 2022.

ELKO ble kjøpt opp av Schneider Electric i 1999. Selskapet har i dag 29 ansatte i Norge og 16 i Sverige, og har hovedkontor i Sandstuveien i Oslo.

Bestill ELKO RS16 sort i nettbutikken
Gå til nettbutikken