Dobbel testvinner!

Få måneder etter den store ADAC-testen bekreftes resultatene i ny stor test: DEFA eRange er den beste ladestasjonen på markedet!


Bilinteresseorganisasjonen ÖAMTC i Østerrike publiserte nylig resultatet av sin store test av ladestasjoner. De tolv ledende ladestasjonene på markedet ble testet på sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet. Akkurat som i resultatet fra testen ADAC gjorde før jul, er vinneren ladestasjonen fra ABL, som i Norge går under navnet eRange (tidligere Salto).

Sikkerhet

Nye eRange ladestasjoner tilfredsstiller alle nye krav og standarder og har en rekke funksjoner som øker sikkerheten ytterligere. Blant annet kontrollerer egne sensorer kontinuerlig at bilen lader som den skal, at alle komponenter fungerer og at stasjonen ikke blir for varm. Ved tegn til varmgang stanses strømtilførselen automatisk.

eRange-varianter

eRange blir levert i tre varianter: Uno, Duo og IQ (kommer i løpet av våren). eRange Uno har ett uttak eller en fast kabel, mens Duo har to uttak for lading av to biler samtidig. eRange IQ har integrert smart styring og kontroll.

Nordisk formidler

I Norden er det DEFA og Berggård Amundsen som leverer de testvinnende ladestasjonene, blant annet gjennom elektrikerkjeden Norgeseliten.


Relaterte lenker

Om ÖAMTC-testen:

Om ADAC-testen: