Nye tilknytningsskap fra Eaton

NYHET: Nå leveres Eatons tilknytningsskap (TKS) med påmontert kabelkanal for mer effektiv montering. I tillegg kommer hele TKS-serien med ferdigkappet endehylse med krage og merking.


Redusert monteringstid

Med kabelkanal ferdig påmontert, kan tilknytningsskapet monteres rett fra esken. Det har flere fordeler: I tillegg til å spare tid ved montering, er det færre delenummer å forholde seg til.

Tilknytningsskapene er ferdig koblet og i henhold til tilknytningsnorm NEK 399 og tavlenorm NEK 439.

Skapene har den høyeste slagfasthetsgraden på IK10 i henhold til IEC 62262 og tåler like mye som større tavlesystemer i stål.


Spesialdesignet for norske forhold

Fuktighet og saltvann kan gjøre store skader på utendørs fordelinger. Det er derfor viktig at utendørsskap er laget av rett kvalitet og materiale. Eatons tilknytningskap er derfor laget i saltvannsbestandig aluminium og spesialdesignet for norske forhold. Den robuste konstruksjonen sikrer skapene mot korrosjon og rust, og unik trippelventilasjon motvirker også kondens.


Flere viktige og praktiske forbedringer

For hele Eatons TKS-serie kommer nå målersløyfe ferdig kappet med påmonterte endehylser med krage. Komponentene er merket og det medfølger dessuten kursfortegnelse i dokumentasjonspakken. Kursfortegnelsen kan fylles inn direkte i PDF’en.


Se hele vårt sortiment av Eatons tilknytningsskap i nettbutikken.