Effektiv belysning

Philips leverer svært gode LED-løsninger til alle bruksområder – innendørs som utendørs. Smarte installatører ser alltid etter tids- og kostnadseffektive kvalitetsprodukter. Kvaliteten og lysnivået fra deres LED-produkter gjør det mulig å bytte ut lignende tradisjonelle lysarmaturer. Du fjerner helt enkelt den gamle armaturen og monterer den nye.

CoreLine Highbay gen4

CoreLine Highbay G4 er en meget effektiv LED industriarmatur med enestående lyskvalitet og lave energi- og vedlikeholdskostnader. Levetiden er over 50 000 timer og optikken i polykarbonat gir lav blending. Effekten er opptil 145 lm/W og IP/IK-klassen er IP65/IK07. Armaturen egner seg svært godt i lagerlokaler, varehus og andre lokaler der det er høyt under taket. Noen versjoner kan leveres med DALI-dimming.


CoreLine Tempo LED flombelysning

CoreLine Tempo er en høyeffektiv lyskaster som finnes i hele fire forskjellige størrelser. De er produsert i formstøpt aluminiuminnfatning som garanterer robusthet, vibrasjonssikring og vindbeskyttelse. De erstatter ordinær metallhalogen, noe som gir opptil 66 % energibesparelser. Enkelte ev størrelsene leveres også med DALI-dimming. Lyskasterne passer godt til belysning utendørs av industriområder, reklametavler, parkeringsplasser og bygningsfasader.


TrueForce Core LED

Den nye Philips TrueForce Core LED HPL-lampen tilbyr en elegant løsning med kort tilbakebetalingstid som kan erstatte High Intensity Discharge (HID)-lamper. Produktene gir energieffektivitet og lang levetid. Fordelene med LED- til HID-erstatning gir umiddelbar sparing og lav førstegangsinvestering. Philips TrueForce Core LED HPL er designet med en optimal lampestørrelse og lysspredning som man er vant til fra vanlig HID-lamper. Den unike High-Power LED filament-teknologien i en glasspære gjør dette mulig. I tillegg gjør den spesielle IP65-designen at de enkelt kan brukes både innendørs og utendørs.


INSTALLATØR

Kjøp produktene i nettbutikken

Elnummer: 3302867

CoreLine Highbay gen4 »

Elnummer: 3557101

CoreLine Tempo LED flombelysning»

Elnummer: 3711242

TrueForce Core LED »