Berggård Amundsen har lang erfaring med elbillading, og vi startet satsningen på området allerede i 2016. Siden den gang har vi utviklet kompetansen vår til å bli en pålitelig og engasjert rådgiver innen elbilladere.
Hos oss får du produkter og rådgivning om alt fra ladestasjoner for privatboliger og borettslag, til løsninger for smart strømstyring og lastbalansering.

Flere leverandører og smart strømstyring

I 2022 satset vi ytterligere på elbillading og inngikk avtaler med flere leverandører, slik at vi alltid kan tilby den nyeste og beste teknologien. Blant annet tilbyr vi nå de populære norske leverandørene Zaptec og Amina, i tillegg til DEFA. I september lanserer vi også den splitter nye, avtagbare laderen Enua.

Vi har nå enda flere produkter for smart strømstyring. Det holder strømregningen for elbillading nede. Vi viser deg gjerne hvilke muligheter som finnes.

Med stadig flere elbiler på norske veier ser vi et tydelig etterslep i antall solgte elbilladere. Markedet for elbillading kommer derfor til å vokse enda mer fremover. Vi gleder oss til å hjelpe deg å ta del i veksten.

Vil du bli bedre på elbillading?

Ta kontakt med ditt lokale ProffPunkt for informasjon, tilbud og rådgivning.

Finn ProffPunkt.

Du kan også melde deg på kurs i elbillading i Proffskolen.

Her finner du kursoversikten.

Er du på jakt etter en pålitelig elektriker til å installere elbillader?

Da bør du kontakte vår landsdekkende elektrikerkjede Norgeseliten.

Finn elektriker