Eliaden: Elektrifisering med grønn produksjon og smart bruk av fornybar energi

En ansatt i Berggård Amundsen illusterer personvernerklæring.

Vil du bli oppdatert på nye produkter og lære mer om solenergi, energilagring, elbillading og smarthus? Da bør du ta turen innom oss på Eliaden!

– Vi gleder oss til å dele kompetansen vår med nye og gamle kunder på Eliaden. Vi skal være med og drive elektrifiseringen av Norge, og har satset tungt på energieffektive løsninger innen sol, elbil og smarthus de siste årene, forteller Janicke Bråthe, leder for kommunikasjon og markedsføring.

Eliaden er elektromessen der fagfolk møtes. I år arrangeres den i NOVA Spektrum i Lillestrøm fra 31. mai til 2. juni, og vi er på plass med en 80 kvadratmeter stor stand der vi serverer faglig så vel som sosialt påfyll. I tillegg arrangerer vi flere seminarer.

– Vi skal gjenskape den samme hyggelige følelsen som vi har på våre lokale BA Servicesentre. Litt som å «komme hjem», forteller Janicke smilende.

– For å bygge oppunder nettopp det, serverer vi nystekte kanelsnurrer og både varmt og kaldt å drikke – akkurat som vi gjør på BA Servicesentrene rundt om i hele landet – for å holde de besøkendes energinivå oppe gjennom innholdsrike messedager, legger hun til.

Portrettfoto av en smilende Janicke Bråthe, leder for kommunikasjon og markedsføring, Berggård Amundsen.
BLI INSPIRERT: Standen blir en møteplass for nye og gamle kunder og fremtidens elektrikere, der vi demonstrerer energismarte og fremtidsrettede løsninger, sier Janicke.

Eliaden 2022: Program

Du finner oss på stand nummer D02-15!

Dette kan du forvente fra oss på Eliaden i tillegg til faglig, sosialt og energisk påfyll på standen:

  • Tirsdag, onsdag og torsdag, klokken 14.00 til 15.00, i VIP-rommet på Nova Spektrum: NEK400-seminar med Harald Aasen.
  • Onsdag 1. juni klokken 12.00 på Thon Hotel Arena: Vei og tunnel-seminar sammen med eliteleverandør Prysmian Group.
  • Tirsdag 31. mai og onsdag 1. juni: Kveldstreff med musikk, moro og mingling på Ling Ling fra klokken 21.00.
  • Alle dager: Ballongslipp med premier på stand.
  • Skattejakt hos leverandørene våre i regi Norgeseliten via Motimate.

Mer informasjon og påmelding til seminarene finner du på våre hjemmesider.

TIPS: Maskoten vår Magnus Montør blir å finne ved inngangen til Eliaden og rundt standen. Han deler ut verdikort som du kan veksle inn i kanelbolle og litt drikke, og er til stede for alle som skulle ha lyst til å hilse på!

Dette kan du forvente på Eliaden

– Vi er en bevisst elektrogrossist, og det preger det faglige innholdet. Sol, smarthus, elbillading og energilagring har vært satsingsområder hos oss i mange år. Nå har naturlig nok interessen tatt fullstendig av, og da er vi glade for å kunne være på plass med masse erfaring og solid kompetanse innen disse områdene, forklarer Janicke.

På standen skal våre eksperter forklare og vise hvordan strømmen kan utnyttes billigst og best til alle tider på døgnet med solcelleanlegg på taket, og eventuelt også løsning for energilagring.

Våre digitale handelsløsninger blir også et tema. De skal gjøre hverdagen til kundene våre mer effektiv og fleksibel.

– Standen vår bør definitivt stå på listen over steder å stikke innom for alle montører, installatører og fremtidige elektrikere som besøker Eliaden, sier Janicke.

Illustrasjon av standen til Berggård Amundsen og Norgeseliten på Eliaden 2022.Filnavn.jpg – en beskrivende setning om hva som er avbildet
LOUNGE: På standen er det også en Norgeseliten-stue der du kan ta en pust i bakken og snakke med representanter fra elektrikerkjedens kjedekontor.

Kveldsarrangement på Ling Ling

Eliaden stopper ikke med faglig påfyll og mingling på standen. Tirsdag og onsdag kveld inviterer vi til kveldsarrangementer på Ling Ling på Aker Brygge, og klokken 21:00 åpnes dørene for alle som vil. Der blir det musikk, moro og mingling sammen med hyggelige folk i bransjen.

– Endelig kan vi møtes fysisk! Det sosiale blir ekstra hyggelig etter to år med pandemi og restriksjoner så vi gleder oss veldig til å ønske alle velkommen, sier Janicke.

Adgang til Eliaden er gratis. Vil du delta?
Få mer informasjon på deres hjemmeside.

Bli oppdatert med lærerike seminarer

Det faglige står høyt på Eliaden, og det arrangeres flere spennende og lærerike seminarer. Vi har ett om NEK400, og ett om vei- og tunnelprosjekter.

NEK400-seminaret holdes av ekspert Harald Aasen, som tar for seg årets revisjon og hva endringene betyr for deg. Seminaret finner sted i VIP-rommet alle tre dager klokken 14:00.

BLI OPPDATERT PÅ NEK400: Får du ikke med deg NEK400-seminaret på Eliaden kan du oppdatere deg på endringene med kurs i BA-skolen eller på et av våre lokale BA Servicesentre senere.

Det andre seminaret vi skal holde på Eliaden er om prosjekter, drift og vedlikehold innen vei og tunnel.

– Det kan være komplisert å holde styr på alle lover, forskrifter, normer og anbefalinger fra ulike instanser underveis i vei- og tunnelprosjekter. På vei og tunnel-seminaret håper vi å bidra til å gjøre det enklere, forteller Janicke.

Seminaret om vei og tunnel på Eliaden er i samarbeid med Prysmian Group og holdes på Thon Hotel Arena onsdag 1.juni klokken 12.00.

– Vi sees på Eliaden!

Sammen med Prysmian Group har vi utviklet en nyttig håndbok for prosjekter innen vei- og tunnel.
Last ned håndboken