ELKO Energy – forbruksoversikt

Oversiktsbilde fra en stue med smarthus-teknologi installert

ELKO har produsert elektromateriell i over 70 år og tilpasset seg utviklingen og kundens behov. Å tilby produkter som gir økt komfort og gjør hverdagen litt enklere er et viktig fokus når de nå lanserer smartsikringer – ELKO Energy.


Smarte sikringer i kombinasjon med en gateway som monteres i sikringsskapet, gir full oversikt over energiforbruket direkte på mobil eller nettbrett.

Smart sikringsskap på 1-2-3

Med ELKO Energy går ELKO inn i et helt nytt produktområde. I tillegg til smarte sikringer og online sikringsskap, omfatter konseptet også sikringsskap i nytt og praktisk design samt tilhørende materiell. ELKO tilbyr dermed et komplett utvalg av produkter i henhold til NEK400 og NEK399.

Enkel, sikker og pålitelig installasjon

For å gjøre det enkelt for deg som elektriker, er det satt sammen ulike kits som gjør at installasjonene går raskt og enkelt, samtidig som det
garanterer en sikker og pålitelig installasjon. Sikker og pålitelig installasjon med 10kA bryteevne og utkobling ved feil på kursen angis ved synlig rød indikator.

 

 

 

 

Moderne design – flere muligheter for din bedrift

ELKO energy sikringsskap er designet for det moderne hjem. Match fargen på sikringsskapet med brytere og stikkontakter fra ELKO Plus. Tilgjengelig i fargene sort, hvitt og aluminium.


INSTALLATØR:

Ta kontakt med ditt nærmeste BA Servicesenter for å høre mer om ELKO Energy.