Miljø, energi og digitalisering

Med den optimistisk tilnærmingen «Sammen kan vi løse verdens største problem!» inviterer Schneider Electric til konferanse der energi- og klimautfordringen står på programmet.


Den 14. og 15. januar 2019 samler Schneider Electric aktører fra elektro-, IT- og byggebransjen til Let’s Connect på Scandic Hotel Fornebu. Konferansen setter fokus på miljø, energi og digitalisering og har et fullspekket program om hvordan bransjen ved hjelp av moderne teknologi kan bidra til å redusere energiforbruket.

På konferansens første dag skal deltakerne få forståelse for energi- og klimautfordringen vi står ovenfor, hvilke krav som stilles til bransjen – og mulighetene det gir. Dag to – Innovation Day – skal gi et innblikk i noen av markedets mest innovative løsninger og produkter. I tillegg til det spennende faglige påfyllet, byr Let’s Connect på festmiddag.

Les mer om Let’s Connect og meld deg på på Schneider’s hjemmeside:
Schneider Let’s Connect 2019 »


Eliteleverandør Schneider Electric

Schneider Electric er den største av Berggård Amundsens 16 eliteleverandører. Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring – mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer.

www.schneider-electric.no