Nye tilskudd og flere tilkoblingsmuligheter i Schneider Electric sin Unica System+ serie

Publisert 30. mai 2022
Kategorisert under:
Leverandør Nyhetsartikkel

Unica System+ sørger for ryddig og estetisk kabelhåndtering og tilgang til strøm. Nå utvider Schneider Electric sin Unica System+ portefølje med nye gulvbokser M, L og XL i metall og plast.

Med denne lanseringen kan Schneider tilby markedet robuste og fleksible gulvbokser med mulighet for større, bedre fleksibilitet og flere tilkoblingsmuligheter. Metallgulvboksen har IP-grad 24, mens plastboksene har IP-grad 20.

– Vi ser stadig flere gulvbokser bli montert i bilutstillingshaller, eller der tyngre kjøretøy ferdes. Våre nye gulvbokser tåler at at en bil kjører over uten at de blir ødelagt. Dette har vi dokumentasjon på, forteller Deepesh Sharma, produktsjef i Schneider Electric.

Fullt kompatible med Unica installasjonsmateriell

De nye Unica System+ gulvboksene gir deg enkel tilgang på strøm og tilkobling der det trengs. De er også fullt kompatible med Unica installasjonsmateriell, som er Schneider sin nye serie installasjonsmateriell bygget i 45×45 størrelse. Denne serien brukes til både gulvbokser, OptiLine 45 veggkanaler og grenstaver, og sørger dermed for at det blir mindre svinn.

Gulvboksene kommer i størrelsene M, L og XL for 4 moduler og helt opptil 12 moduler, og er en komplett serie som inkluderer lokk, monteringsrammer med bakboks, hurtigfeste, lokk med kabelutganger, og strekkavlastningsutstyr. De nye Unica gulvboksene har tilnærmet samme størrelse (høyde, bredde, lengde) som Schneider sin utgående serie OptiLine 50.

De beste løsningene for installatør og sluttbruker

-Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og tilby de beste løsningene for installatør og sluttbruker. Vår nye gulvboksserie Unica System+ er utviklet for tøffe gulvmiljø der kvalitet og pålitelighet er nødvendige grunnpilarer, tilføyer produktsjefen.

 

 

Tre forskjellige design

Gulvboksene kommer i tre forskjellige design med fire konfigurasjoner på 4, 6, 8 eller 12 moduler. Med forseglet lokk kan de brukes til montering av innstøping, og solide lokkhengsler bidrar til økt robusthet, samt kabelgjennomføring laget av gummi for bedre slitestyrke.

  • Kommer i tre justerbare høydenivåer, og med sikker låsing.
  • Schneider har i tillegg lansert tre nye innstøpningsbokser som er tilpasset Unica System+ serien sine gulvbokser.
  • Gulvboksene har en lokkdybde på 6 mm (plast) og 15mm (metall) med utsparing for åpning av lokket, og omfatter monteringsrammer med bakboks og tilbehør, og kabelutgang med strekkavlastning i hvert hjørne.
  • Kabelutløp av gummi kan bestilles som reservedel, og lås sørger for at monteringsrammen sitter fast.
  • Unica System+ Gulvboksene er med i Schneider Electric sitt Green Premium miljøprogram.

Egen produktvelger for Unica System+

Alle gulvbokser leveres med monteringsramme og strekkavlastningsutstyr, og har ingen faste deler som kan bryte og lukkes automatisk. For eksempel går ikke jordingen i stykker selv om lokket løsner, sier produktsjefen.

-Vi har laget en produktvelger for Unica System+ som kan brukes til å bli bedre kjent med hele serien vår. Fra gulvbokser til bestrykning, avslutter Sharma.