Oversiktsbilde fra en stue med smarthus-teknologi installert

Strømstyring ved hjelp av smart teknologi blir stadig mer attraktivt i norske hjem og næringsbygg.

Høye strømpriser er en viktig pådriver til at flere og flere ser verdien av smart teknologi for å styre strømforbruket. Installerer du smart varmestyring hos kundene dine, kan forbruket på oppvarming kuttes med hele 20 prosent. Ettersom oppvarming står for 60-70 prosent av et vanlig strømforbruk, reduserer varmestyring kostnadene betydelig for kundene.

Slik velger du riktig produkt og leverandør av smarthus

Populariteten til smarte løsninger har ført til vi har en rekke gode produkter og leverandører å velge mellom. Det kan være overveldende for både elektriker og sluttkunde å vite hva som er best for hvert enkelt prosjekt.

Vi hjelper deg å finne riktig løsning – uansett om det er enkel lysstyring fra Plejd eller en helhetlig smarthus-løsning fra Futurehome, Heimgard, Elko eller Eaton.

Vår kompetanse er opparbeidet over lang tid, og vi vet hvordan du kan gjøre investeringen i smarte løsninger enklere for kundene dine. Anbefal kundene å starte med enkle produkter. Investering i en enkel termostat eller lysbryter med smarte funksjoner er ofte det første og viktigste steget mot et smarthus.

Kurs i smarthus-produkter

I samarbeid med leverandørene våre arrangerer vi kurs i ulike systemer, slik at du kan være en bedre rådgiver for dine kunder.

Her finner du komplett kursoversikt.

 

Er du på utkikk etter noen som kan gjøre boligen eller næringsbygget ditt smartere?

Finn elektriker her.