Elegant på hjemmekontoret

Dagens kontorer må tilfredsstille at brukernes behov som er i konstant utvikling. Arbeidshverdagen til mange organisasjoner er i endring, og da trenger man kontorløsninger som lett kan tilpasses nye arbeidsmønstre både i kontorbygningen og hjemme.

I kontorbygningen er det ofte delt opp soner, både landskapskontorer, stille/møterom og sist, men ikke minst, består kontorbygg av fellesområder hvor man kan ha uformelle møter som fremmer dialog og trivsel.


Mobil hverdag

Mobile enheter som bærbare PCer, nettbrett og smarttelefoner er blitt en naturlig del av en hektisk og dynamisk arbeidshverdag. Ledninger kan lett skape kaos, og arbeidsområdene blir ofte vanskelig å rengjøre og
ser rotete ut.

Slike utfordringer møter vi nå for øvrig også i våre egne hjem, hvor vi har installert hjemmekontor eller har mye av utstyr. Slikt mangfold krever nye, smarte løsninger for strømtilkobling som fremmer fleksibilitet, dynamikk og ikke minst sikkerhet på en estetisk måte.

Hva bør du velge?

Svaret er Unica System+ fra Schneider Electric. Det er et system som utviklet for at du skal kunne skape elegante og fleksible elektroinstallasjoner for kontorer og hjemmekontorer; det er en helt ny og komplett løsning med utpreget moderne og tiltalende design. Den består av over 150 artikler som gjør strøm tilgjengelig overalt på en sikker
måte, samtidi g som den gjør arbeidsområder ryddige og lettere å rengjøre.


Fleksibilitet = Rask installasjon

Med Unica System+ er det veldig enkelt å endre/utvide installasjonen. Serien omfatter blant annet ulike typer strømuttak, USB-ladere, trådløs mobillader, bordenheter i ulike størrelser, gulvbokser og uttak, grenstaver og stolper, kabelgjennomføringer, kabelslanger, klemmer, gulvmatere og en hullsag for å bore 60mm hull i pulter og benkeplater.


INSTALLATØR:

Se vårt sortiment av unica+ i nettbutikken