Unilamp – Ny eliteleverandør

Belysningsprodusenten Unilamp Norden AS er siste tilskudd til vår eksklusive gruppe eliteleverandører. Med kombinasjonen av ren design, kvalitet og moderne teknologi, bidrar Unilamp til å komplettere belysningssortimentet for bolig, industri og næring.

Unilamp Norden, som holder til på Hagan, et par mil nordøst for Oslo, er et relativt ungt selskap, men medarbeiderne i selskapet har lang erfaring og bred kompetanse innen elektro- og belysning.

Produktsjef for lys og varme i Berggård Amundsen, Frode Johannessen, er glad for å ha fått Unilamp inn på elitelaget.

– Unilamp er leverandøren som har hatt størst vekst av alle lysleverandører hos oss i 2020. Produktene passer det norske markedet, og det er veldig tydelig at kundene våre ønsker at vi har dem i sortimentet.

Verdifullt å være eliteleverandør

Å være eliteleverandør hos Berggård Amundsen har en rekke fordeler. I tillegg til å komme med i standardsortimentet både i nettbutikken og de 25 lokale BA Servicesentrene rundt om i hele landet, får man et langt tettere samarbeid og muligheter til påvirke produktutvalg, samt særfordeler knyttet til markedsføring og aktiviteter, både digitalt og fysisk.

Markedsdirektør Ståle Brandt forteller at en viktig grunn til at de lenge har hatt som mål å bli eliteleverandør, er ønsket om å komme tettere på den kundegrupperingen som Berggård Amundsens elektrikerkjede Norgeseliten utgjør.

– Vi tror at vårt produktsortiment passer veldig mange av Norgeselitens medlemmer som hånd i hanske, og Norgeselitens medlemmer passer veldig godt for oss.

Ståle trekker også frem den lokale tilstedeværelsen med proffbutikk og kompetanse på BA Servicesentre rundt om i hele landet.

– I en hektisk hverdag, hvor det er vanskelig både for montører og installatører å holde seg oppdatert i et marked der det skjer veldig mye, kan Servicesenterne være et sterkt kompetansesenter for vår bransje. Det er viktig!

Elektrikerens foretrukne belysningsgrossist

Produktsjef Frode er ikke i tvil om at samarbeidet vil bære frukter for begge parter.

– Å ha kvalitetsprodukter som både montørene liker å jobbe med og som sluttkundene ønsker i standardsortimentet, gjør oss til elektrikerens foretrukne grossist innen belysning, avslutter Frode.


Se alle Unilamps produkter i nettbutikken »


Begge parter ser frem til et spennende samarbeid knyttet til produkter så vel som kompetanse i årene fremover.


Våre eliteleverandører »