Best på fremtidens elektroløsninger

Publisert 27. april 2023

Verden er i rask endring og Norge er i en spennende elektrifiseringsfase som vi er med på å drive frem. Med mål om å lede an i både elektrifisering, energieffektivisering og tilgang til fornybar solkraft og energilagring, var det dags for å oppdatere vår grafiske profil til å vise hvem vi er i dag.

Vi har mer eller mindre hatt samme grafiske profilen i snart åtti år. Det bygger kanskje godt oppunder opplevelsen av pålitelighet, som er en av verdiene våre, men ikke i like stor grad de to andre verdiene: engasjert og nytenkende. Vi fornyer oss nå fordi vi ønsker at hvordan vi fremstår i langt større grad skal stemme med hvem vi faktisk er.

– Vi leverer energiløsninger som skal bety noe for generasjoner, og det krever noe av oss, sier Hege Amundsen Elvestad, administrerende direktør i Berggård Amundsen.

Norge er et av de mest elektrifiserte landene i verden, og arbeidet med å elektrifisere hele bransjer er godt i gang. For eksempel har transportsektoren tatt store skritt i riktig retning. Her er det stadig flere elbiler, elektriske ferger og andre elektriske, tunge kjøretøy.

Populæriteten til energieffektive løsninger som solenergi og energilagring øker også. De er uten tvil viktige verktøy for å nå klimamålene Norge har satt seg.

– Vi skal være best på fremtidens elektroløsninger, sier Hege.

Skal bidra til en enklere overgang

Vi ser at stadig flere velger elektriske løsninger og det er derfor viktig at vi som elektrogrossist tilbyr produktene og tjenestene som gjør det lett å velge effektive løsninger som bidrar til å redusere energiforbruket, samt å produsere egen, fornybar energi.

– Vi ønsker å gjøre overgangen til elektriske og energieffektive løsninger så enkel som mulig. Både for våre kunder, og for deres kunder igjen, sier Hege.

Ny logo til Berggård Amundsen på lilla bakgrunn.
NY LOGO: I løpet av de neste månedene blir vår nye logo rullet ut på alle flater. Selv om vi har ny logo, er vi fortsatt din lokale elektrogrossist, som du kan stole på.

– Vi ser på elektrifiseringen av Norge som en unik mulighet til å være en pådriver for en bærekraftig fremtid og en mer miljøvennlig og effektiv energisektor, sier Hege.

Derfor har vi spisset strategien og profilen vår til å gjenspeile denne oppgaven. Strategien skal definere våre mål og være veikartet som bidrar til at vi tar avgjørelser for å nå disse målene.

Mål: Vi er nær og bevisst

Det har alltid vært viktig for oss å være nære kundene våre, og det skal vi fortsette med.

Når vi er til stede der kundene våre er blir vi godt kjent og vi får mulighet til å være i forkant. Vår lokale tilstedeværelse i hele Norge lar oss oss utvikle løsninger og tjenester som kundene våre trenger, før de ser behovet selv.

Som kunde av oss får du alltid produktene du trenger til ønsket sted og tid, slik at du kan legge opp arbeidsdagen slik det passer best.

ProffPunkt og Proffskole

Med satsningen på kompetanseheving og nærhet til våre kunder oppdaterer vi også navnet på BA Servicesenter og BA-skolen. Fra nå av kan du handle på våre ProffPunkt over hele Norge og heve kompetansen din på vår Proffskole.

BA Servicesenter blir til ProffPunkt

BA-skolen blir til Berggård Amundsen Proffskole

Fra innsiden av et ProffPunkt med en skjerm som viser en kampanje på verktøy.
PROFFPUNKT: En viktig del av vår strategi å være nær våre kunder og å jobbe enda mer målrettet mot kompetanseheving av energieffektive løsninger.

Mål: Vi skaper bærekraftige løsninger

Vi er bevisste vårt ansvar og våre muligheter som elektroaktør. Vi satser derfor tungt på kompetanse og produktutvalg innen områder som bidrar til å drive frem bærekraftig utvikling.

Vi har allerede lang erfaring med viktige områder som solenergi, energieffektiviserende produkter og elbilladeløsninger. Vi følger med på ny teknologi og står klare til å tilby nye løsninger som energilagring.

– Vi har ansatt flere den siste tiden som skal øke kompetansen vår ytterligere på disse viktige områdene. Slik kan vi hjelpe våre kunder og samarbeidspartnere i riktig retning med rådgivning, kompetansebygging og tilgjengeliggjøring, forteller Hege.

Mål: Best på folk og fag

Berggård Amundsen består av mennesker med mye engasjement, entreprenørskap og faglig kompetanse. Folkene har drevet oss i 80 år, og det vil de fortsette med for å utvikle oss videre.

I dag består vi av 230 kompetente, pålitelige, engasjerte og nytenkende folk, som ønsker å lykkes videre sammen.

Noe vi kan hjelpe deg med?
Ta kontakt med ditt lokale ProffPunkt