Med bedre resultat enn noen gang, og for syvende år på rad er Berggård Amundsen sertifisert som «Great Place to Work». I tillegg ble vi også i 2023 blant topp ti i kåringen av Norges beste arbeidsplasser i klassen middels store bedrifter.


For oss er Great Place to Work en nøytral, tredjeparts vurdering av arbeidsmiljøet vårt og vi gjør undersøkelsen for å «ta temperaturen på» selskapet og for at hver avdeling skal ha en årlig gjennomgang av status innen samarbeid, ledelse og trivsel.

Hege Amundsen Elvestad, Administrerende direktør i Berggård Amundsen


Grundig situasjonsanalyse

Sertifiseringen baserer seg på en grundig situasjonsanalyse av medarbeidernes opplevelser på arbeidsplassen. Analysen er basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Standarden er bygget på over 25 års forskning og analyse av flere titusen organisasjoner i over 50 land.


I Berggård Amundsen har de jobbet systematisk over flere år med å skape felles verdier som bygger på selskapets historie og familieidentitet. De har et genuint ønske om videreutvikling av menneskene, og en bevisst holdning til at kulturen er avgjørende for virksomhetens suksess.

Jannik Krohn Falck, Administrerende direktør i Great Place to Work

2025-målet nådd tre år før tiden

Å ha som mål å skulle bli blant de ti beste arbeidsplassene i Norge innen 2025 kjentes opprinnelig som hårete og virkelig noe å strekke seg etter. Målet ble nådd allerede i 2022, og vi er glade over å ha sikret en åttende plass – og dermed topp ti igjen – i 2023.

Hyggelige medarbeidervurderinger, sertifisering og fjerdeplass brukes imidlertid ikke som en sovepute. Resultatene fra undersøkelsen benyttes aktivt til vedlikehold så vel som forbedring.


Sertifiseringen gjør meg stolt og glad fordi fornøyde medarbeidere gjør oss til en god samarbeidspartner for kundene og leverandørene våre. I tillegg hjelper det oss å få de beste menneskene til «BA-familien» når vi søker nye medarbeidere. Det er avgjørende for å skape den lønnsomme utviklingen vi ønsker.

Hege Amundsen Elvestad, Administrerende direktør i Berggård Amundsen