Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser. Derfor legger vi stor vekt på å rekruttere de riktige menneskene.

Ved å sikre at vi får rett person, med rett kompetanse på rett plass, lykkes både den enkelte avdeling og hele selskapet. Her finner du en oversikt over medarbeiderne vi søker nå. Noe som passer deg? Søk da vel, og kom og jobb hos oss.

NYE OG/ELLER STILLINGER HOS OSS NÅ:

Test- og kvalitetsansvarlig

Til vårt nyopprettede utviklingsteam på IT søker vi test- og kvalitetsansvarlig. En veldig viktig rolle for å sikre kvalitet ved utvikling av ny funksjonalitet og tjenester i våre IT-løsninger, samt bidragsyter til økt endringstakt og redusert risiko.

Hovedarbeidssted: Langhus
Ansettelsesform: Fast
Frist: snarest

Les mer og søk her


Innkjøper

Vi søker innkjøper til vårt hovedkontor på Langhus. Avdelingen håndterer mesteparten av innkjøpene i konsernet for videresalg til kunder og lagerpåfylling til våre 25 BA Servicesentre. Du blir del av et team med dyktige kollegaer med lang erfaring og godt samhold.

Hovedarbeidssted: Langhus
Ansettelsesform: Fast
Frist: snarest

Les mer og søk her


To prosjekterere innen fornybare energiløsninger

Etterspørselen etter fornybare energiløsninger vokser fort, og vi trenger flere dyktige medarbeidere til å jobbe med prosjektering. Stillingene er nyopprettet og inngår i Prosjektavdelingen vår. Vi søker deg som har fagbrev som elektriker gruppe L, brenner for fornybare energiløsninger og har praktisk og/eller teoretisk kjennskap til fornybare energiløsninger og forskrifter, spesielt solcelleanlegg.

Hovedarbeidssted: Langhus
Ansettelsesform: Fast
Frist: snarest

Les mer og søk her