Jobb hos oss

Ønsker du å være med på å levere elektrifiseringen et bærekraftig Norge er helt avhengig av? Sjekk ut våre jobbmuligheter her.

Hvorfor velge oss?

Det er litt annerledes å jobbe i en familieeid bedrift som vår. Beslutningsveiene er korte, eieren sitter ved siden av deg i kantina, og du kjenner de fleste kollegaene dine godt.

Vi er Great Place to Work-sertifisert for syvende år på rad, og også i 2023 er vi igjen nominert til å bli Årets beste arbeidsplass i vår størrelseskategori. Det ser vi på som en bekreftelse på at folk trives veldig godt hos oss, og opplever å få ta del i utviklingen.

I tillegg er vi alle med på å gjøre det grønne skiftet til en realitet.

Om Berggård Amundsen

Berggård Amundsen er en norskeid elektrogrosisst med historie som startet i 1946.

  • Nær og bevisst

    Vår ambisjon er å være kundens foretrukne kompetansepartner. Med 26 ProffPunkt over hele landet, er vi til stede der hvor kundene og samarbeidspartnerne våre er. Gjennom elektrikerkjeden vår, Norgeseliten, samarbeider vi med 200 medlemsbedrifter og flere tusen fagutdannede elektrikere. Som medlem i Norgeseliten har elektrikerbedrifter tilgang til praktiske verktøy, fordelsavtaler, kurs og opplæring, og ikke minst et verdifullt fellesskap.

  • Bærekraft og innovasjon

    Sammen med de beste produsentene i verden leverer vi energieffektive løsninger for hjem, næringsbygg og kritisk infrastruktur. Vi jobber for å skape bransjeledende innovasjon sammen med partnerne våre.

  • Best på folk og fag

    Berggård Amundsen er familie og Berggård Amundsen er folk! Ulike menneskers engasjement, entreprenørskap og faglig kompetanse har drevet oss gjennom nesten åtti år. Det er den folk – den utvidede familien – og de samme egenskapene som gjør at vi utvikler oss videre. I dag består denne utvidede familien av 240 kompetente, pålitelige, engasjerte og nytenkende medlemmer, som ønsker å lykkes sammen.

Jeg valgte å begynne i Berggård Amundsen fordi fokuset på kvalitet, kompetanse og lokal tilstedeværelse matcher mine interesser. Det mest spennende med min rolle er å direkte påvirke grønn energiutbygging, og tempoet det skjer i, ved å kurse elektrikere og installatører i solcelleanlegg.

Benjamin Sinmichael Fagansvarlig fornybare energiløsninger

Det som gjør at jeg liker meg så godt hos Berggård Amundsen er det inkluderende miljøet. Jeg startet her rett etter at jeg flyttet til Norge. Selv om jeg ikke kunne språket, ble jeg inkludert og ivaretatt fra dag én. Samtidig fikk jeg utvikle mine egne ferdigheter.

Alina Lagermedarbeider

Berggård Amundsen er et sted som setter ansatte høyt, med en flat forretningsstruktur som verdsetter lokal kunnskap i markedet. Jeg mener det viktigste er ikke alltid at kunden handler, men velger å komme til oss når de trenger utstyr, og det har ført til mange langvarige og gode relasjoner med kundene mine.

Espen Strøm Servicesenteransvarlig Grünerløkka

Berggård Amundsen er en god og trygg arbeidsplass med gode kollegaer og stor frihet under ansvar i tillegg til mange hyggelige kunder og leverandører som man knytter gode relasjoner med. Her får man muligheten til å jobbe med nye prosjekter utenfor ens egen avdeling og møte spennende mennesker for å skape gode resultater.

Geir Lagesen Avdelingsleder Sortland

Jeg valgte å begynne i Berggård Amundsen fordi jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk fra imøtekommende ansatte. Det at selskapet er norskeid og har korte beslutningsveier gjør selskapet ekstra attraktivt for meg.

Anita Prestvik Kundeveileder energi

Vil du vite mer?

Catharina Isaksson

HR forretningspartner

Kontakt