Sommeren er endelig her igjen, og dét feirer vi med å dele ut is og raske briller* til gode kunder på alle BA Servicesentre! 


Fra mandag 23. mai til 31. juli kan du skanner sommer-QR-koden når du henter deg en is. For hver dag du stikker innom og gjør det, kommer du ett steg nærmere de sommerlig freshe og raske brillene du kan hente ut på det åttende besøket.


Slik gjør du det

For å kvalifisere til raske briller følger du disse superenkle stegene:

  • Åpne og logg deg på appen som du bruker når du handler på ditt lokale BA Servicesenter.
  • I menyen oppe til venstre velger du menypunktet Kampanje.
  • Skann sommer-QR-koden på plakaten ved isboksen på BA Servicesenteret (illustrasjon 1).


  • Forsyn deg med en is (illustrasjon 2)
  • PS: Det er maks én skanning/is pr dag – noe da også du får klar beskjed om dersom du forsøker å skanne igjen (illustrasjon 3)
  • På det åttende besøket skanner du sommer-QR-koden igjen, og får dine raske briller i servicedisken ved å vise at også brillene har blitt blåfarget (illustrasjon 4)

Sommersamarbeidspartnerne våre

Gjennom sommeren kan du bli bedre kjent med de rause eliteleverandørene som bidrar til at du kan få en daglig, oppkvikkende is og raske briller hos oss. Følg med her på baelgros.no og på Facebook for å få vite litt mer om selskapene Micro Matic Norge AS, Signify Norge AS, Tec Con Norge As, Unilamp Norden AS, ViX Norge AS og Glamox Norge AS, og hva som er deres hovedfokus akkurat nå. Vi er veldig glade for å ha dem med på sommerlaget!


Riktig god sommer og velkommen til oss!


 

* Is og briller deles ut så langt lageret rekker – men vi tror at vi har nok til alle altså.