BA-maskot Magnus sikker ves en skrivepult med teksten "På tide med faglig påfyll?"

Kompetansegrossisten

I tillegg til pålagte kurs innen sikkerhet, tilbyr vi både fysiske og digitale kurs som vil være med å bidra til å utvide våre kunders marked: elbillading, solenergi og smarthus er aktuelle og spennende kurs på områder som vokser fort.

Som første elektrogrossist ønsker vi også å tilby kundene våre enkel og tilgjengelig kompetanse og informasjon på nyheter og fokusområder fra våre leverandører.


BA-skolen + Motimate = sant

Motimate er appen som gjør kurs og kompetanse tilgjengelig, enkelt og underholdende! I BA-skolen bruker vi Motimate til produkt- og systeminformasjon, installasjonsveiledning med mer. Alle våre kunder med bruker i nettbutikken har også fri tilgang til Motimate.

Tilgang og pålogging

Alle kunder med bruker i nettbutikken som har vært innlogget siste året med brukernavn i form av e-postadresse vil enkelt få tilgang til motimate, der du har tilgang med samme brukernavn (e-postadresse) og passord.

Dersom du har brukernavn i nettbutikken i annet format enn e-postadresse tar du kontakt med ditt lokale BA Servicesenter, så hjelper de deg videre.

Er alt dette på plass gjør du følgende:

  • Last ned Motimate-appen til smarttelefon (eller motimateapp.com på pc)
  • Skriv inn «motispace»
    • Norgeseliten-medlemmer har motispace NORGESELITEN og andre BA-kunder har motispace BAELGROS
  • Logg på med brukernavn (e-postadresse) og passord som i nettbutikken

Vi gleder oss til å «se» deg!