En lagerarbeider på jobb på sentrallageret til BA

BA Leveranse er navet i vår virksomhet, og det som våre andre aktiviteter er bygget rundt. Vi leverer de rette produktene til rett tid og bidrar til å gjøre våre kunders arbeidsdager effektive og lønnsomme.

Sentrallageret på Langhus, med over 10.000 varenumre, er grunnlaget for vår leveringsevne. Herfra forsyner vi både kunder og egne avdelinger over hele landet. Normalt blir alt som bestilles i løpet av dagen levert før klokken 07:00 neste arbeidsdag (Trondheim og sydover).

Sentrallageret er i tillegg ansvarlig for den daglige vareflyten til alle Berggård Amundsens avdelinger, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, slik at det meste også er tilgjengelig lokalt.

Gjennom vårt arbeid med lagerhold og logistikk skal vi sørge for at våre kunder får det de trenger, når de trenger det.

Vi leverer der du er

Sentrallageret benytter den mest avanserte teknologi som er tilgjengelig for å sikre raske og feilfrie leveranser. Ved bestilling i nettbutikken kan du velge mellom ulike leverings- og fraktalternativer ut i fra hvor raskt og til hvilken adresse du ønsker varene levert.

Våre lokale ProffPunkt spredt over hele landet har både lager- og butikkfunksjon. Våre medarbeidere er fagutdannede med lokal kompetanse. Gjennom kunnskap, erfaring og god kontakt med kundene kjenner vi de store og små utfordringer, og kan hjelpe med å løse dem.

Klikk og hent – Bestill varene du trenger på nett, og hent selv på ditt lokale BA Servicesenter i løpet av en time. For kunder på Østlandet kan varer også hentes på sentrallageret allerede 30 minutter etter bestilling.

Enkel bestilling der du er

Nettbutikken er naturligvis mobiltilpasset så det er enkelt å foreta bestillinger helt ut på byggeplassen. Den elektroniske butikken er alltid oppdatert med produkter, priser og lagerdata.