Flere tomme kabeltromler på et gulv.

Fordelene ved å returnere kabeltromler etter bruk er flere. Ikke minst er gjenbruk av tromlene et viktig miljøtiltak. Nå har returprosessen dessuten blitt langt enklere enn tidligere, så det er ingen grunn til å ikke benytte de effektive ordningene.

Berggård Amundsen leverer kabler på to typer tromler: NX-tromler fra Nexans og standard K-tromler. Returordningene for de to typene heter henholdsvis Tromløp og TrommelRetur, og her finner du informasjon om hvordan du går frem.

Retur av Nexans NX-tromler

Nexans har egen ordning for sine NX-tromler kalt Tromløp som omfatter størrelsene fra NX14 til NX26-R. Returtjenesten inkluderer returtransport fra kunden til fabrikken på Langhus der tromlene repareres og behandles.

Her finner du nødvendig informasjon for å returnere NX-tromler:

Tromløp – Nexans returordning for NX-tromler

Retur av standard K-tromler

RS Trommelservice er Norges eneste spesialiserte leverandør av kabeltromler i tre, og tilbyr en effektiv, digital tjeneste for retur av kabeltromler. Tjenesten er utviklet av RS Trommelservice basert på premisser lagt av elektrogrossistene og de norske kabelprodusentene gjennom samarbeidsforumet Trommelforum.

Her finner du nødvendig informasjon for å returnere standard K-tromler:

TrommelRetur – RS Trommelservice’ digitale returordning