Enuas veggfester gjør at du raskt og enkelt kan innfri kundens ladebehov. 

Enua er utviklet for å gi brukeren en best mulig ladehverdag og for å gjøre jobben din som elektriker så effektiv og kostnadsbesparende som mulig.

– Førsteinntrykket av Enua er at den er veldig enkel å installere, forteller Marius Modahl i Modahl Elektriske AS.

– Monteringen er veldig strømlinjeformet og rett frem.  Det er enkelt å følge manualen, brukeroppsettet er ukomplisert og jeg hadde ingen problemer å forstå hva jeg skulle gjøre, sier Marius.

Veggfestet er nøkkelen 

Enua består av to separate deler – en ladeenhet og et veggfeste.

Det er veggfestet som kobles til strømnettet.  Det er her selve nøkkelen til Enuas største konkurransefortrinn ligger – nemlig  at den er avtagbar og flyttbar.

Enua veggfeste gjør at du som elektriker slipper å forholde deg til selve ladeenheten under installering.

– Målet er at Enua skal være både kundens og elektrikers favoritt. For å oppnå det, måtte vi gjøre jobben til elektrikeren så rask og enkel som mulig, sier gründer og CEO i Enua, Torben Aune.

– Derfor lot vi elektrikerne spille en sentral rolle i utviklingen av veggfestet. Med deres hjelp har Enua blitt en av de raskeste laderne å installere, forsetter Torben.

 

Store klemmer og god plass

Elektriker Marius Modahl mener Enua har lyktes og trekker frem den store plassen inne i koblingsboksen som en av de store fordelene.

– Det er store klemmer og tre innganger, slik at du har god plass til å trekke kabler både ut og inn, forteller han.

 Veggfestet må beskyttes av en automatsikring med en maksimal merkestrøm på 63A og jordfeilvern Type A (30mA). RCBOs kan også brukes.

Enua Installer App 

Når veggfestet er ferdig koblet til, monteres frontdekselet. Dekslet er utstyrt med en fjærbelastet lukkeklaff som gjør at brukeren kan klikke på ladeenheten uten å bli  eksponert for åpne kontakter.

Deretter foregår resten av installasjonen via appen Enua Installer. Her blir du bedt om å skanne veggfestet, før du med enkle trinn blir loset gjennom installeringen.

– Dette gikk også veldig greit. Programmeringen var enkel og det tok bare minutter før laderen var klar for bruk, forteller elektriker Marius.

Vil anbefale Enua

Deretter kan kunden på egenhånd klikke laderen på veggfestet. Før hun kan begynne å lade må hun laste ned Enua App og opprette en bruker.

– Appen er veldig brukervennlig, men det kan være greit å hjelpe kunden med å få koblet opp mot veggfestet, vise hvordan man låser laderen til veggfestet og hvordan man starter og stopper ladingen, sier Marius.

– Hva synes du om selve laderen? 

– Enua er fin, har pent design og er gir kunden mulighet til å lade med hele 22 kW effekt. Jeg tror også at det at den er avtagbar er noe mange vil sette pris på. Når den i tillegg er så enkel å installere, er Enua absolutt en lader jeg vil anbefale kundene mine, sier Marius.