Nå er det endelig duket for Eliaden igjen! Vi gleder oss til å møte Norgeseliten-medlemmer, kunder, installatører, montører, fremtidens elektrikere samt leverandører og andre samarbeidspartnere på messe og kveldsarrangement igjen! 


Er du interessert i energismarte og fremtidsrettede løsninger innen solenergi, energilagring, smart energibruk, elbillading og tjenester som bidrar til å gjøre arbeidsdagen din enklere, er det bare å stikke innom. Sammen med Elektrikerkjeden Norgeseliten er vi på plass for å demonstrere alt dette, og utforske hvordan vi sammen kan få fart på det grønne skiftet og elektrifiseringen av Norge!


Ta deg en bolle på stand D02-15!


Så enten du er kunde, Norgeselitenmedlem, fremtidens elektriker, potensiell kunde, leverandør eller annen samarbeidspartner – vi håper du legger turen innom oss. Til praten byr vi på en nystekt og energigivende kanelbolle.

Kveldsmingel på Ling Ling

Tirsdag og onsdag kveld håper vi også å se deg på Ling Ling, på Aker Brygge. VIP-middagene er fulltegnet, om du ikke fikk sikret deg en billett dit, åpnes dørene for alle fra klokken 21:00.


Nyttige seminarer og morsomme aktiviteter

I tillegg til interessante demonstrasjoner og aktiviteter på standen kan du oppdatere deg både på nye NEK400 og hva du bør ha oversikt over om du skal jobbe med prosjekter innen vei og tunnel. Alle tre dager kl. 14:00 inviterer vi til NEK400-seminar med Harald Aasen, og onsdag 1. juni kl. 12:00 arrangerer vi  lunsjseminar sammen med vår eliteleverandør Prysmian Group.

Det er begrenset antall plasser på seminarene, så vi anbefaler å melde seg på raskt for å sikre plassen.


Seminar: NEK 400 – Nyheter i den nye normen

SEMINARLEDER
Harald Aasen

NÅR
Tirsdag 31. mai  |  Kl. 14:00 – 15:00
Onsdag 1. juni  |  Kl. 14:00 – 15:00
Torsdag 2. juni  |  Kl. 14:00 – 15:00

HVOR
VIP-rom på Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse)
Møt opp på standen, så tar vi deg med til VIP-rommet.

PÅMELDING
Påmelding til (gratis) seminar om nye NEK 400
Begrenset antall plasser.

Seminar: Vei og tunnel

SEMINARLEDERE
Roger Nilsen, Regionsansvarlig Prysmian Group
Kjell Rune Westbye, Produktsjef i Berggård Amundsen

NÅR
Onsdag 1. juni  |  Kl. 12:00 – 13:00

HVOR
Thon Hotel Arena, rett ved Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse)
Se etter merking eller spør i hotellets konferanseavdeling.

PÅMELDING
Påmelding til (gratis) lunsjseminar om prosjekter, vei og vedlikehold innen vei og tunnel
Begrenset antall plasser.

 

Rund av Eliaden-dagen med oss

Etter innholdsrike dager på messen er det hyggelig å oppsummere med likesinnede på kvelden. Velkommen til kule Ling Ling på Aker Brygge for mingling til musikk og kanskje noe godt i glasset – dørene åpnes for uformelt og hyggelig kveldstreff klokken 21:00.

Ling Ling ligger på Stranden 30 på Aker Brygge – veibeskrivelse. Det er lett å finne frem – bare se etter logoen vår…


Eliaden – en av Norges største fagmesser

NOVA Spektrum, tidligere Norges Varemesse, er åsted for Eliaden – messen der fagfolk innen elektro møtes og med sine 19.000 besøkende en av Norges største fagmesser. Her finner du energi, industri, automatisering og elektroinstallasjon – alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen. Eliaden eies av stiftelsen Elektroforum, og overskuddet av Eliaden går til å fremme bransjens felles næringspolitikk og arbeid for å sikre god og bred utdanning og rekruttering.

Eliaden 2022
31. mai – 2. juni | 09:00-17:00 alle dager

NOVA Spektrum
Messeveien 8
2000 Lillestrøm


Gratis adgang for besøkende

Det er gratis adgang for besøkende til Eliaden, men du må melde deg på. Påmeldingen finner du her på Eliadens hjemmeside: Gratis påmelding Eliaden – besøkende

 


Velkommen til oss på Eliaden! 


Har du spørsmål om deltakelse på våre seminarer og aktiviteter på Eliaden, er det bare å ta kontakt med ditt lokale BA Servicesenter.