Nå er det endelig duket for Eliaden igjen! Vi gleder oss til å møte Norgeseliten-medlemmer, kunder, installatører, montører, fremtidens elektrikere samt leverandører og andre samarbeidspartnere på messe og kveldsarrangement igjen! 


Er du interessert i energismarte og fremtidsrettede løsninger innen solenergi, energilagring, smart energibruk, elbillading og tjenester som bidrar til å gjøre arbeidsdagen din enklere, er det bare å stikke innom. Sammen med elektrikerkjeden Norgeseliten er vi på plass for å utforske hvordan vi sammen kan få fart på det grønne skiftet og elektrifiseringen av Norge!


Fyll på med energi på stand D02-28!


Er du utstyrt med et godt konkurranseinstinkt, kan vi også by på en energisk konkurranse. Ta med deg en venn eller kollega og bli med i vår Energiduell, der det er om å gjøre å produsere mest mulig energi på 30 sekunder. Tar du utfordringen?

Så enten du er kunde, Norgeseliten-medlem, fremtidens elektriker, potensiell kunde, leverandør eller annen samarbeidspartner – vi håper du legger turen innom oss. Vi byr på rykende varm kaffe, og en nystekt og energigivende kanelbolle til praten.

 


Nyttige seminarer og morsomme aktiviteter

I tillegg til interessante demonstrasjoner og aktiviteter på standen kan du oppdatere deg innen solenergi og solcelleanlegg, og bli en enda tryggere elektriker med nyttig lærdom fra våre foredragsholdere. Alle tre dager, klokken 11.00 og 12.00 arrangerer vi faglige og spennende seminarer med Benjamin Sinmichael og Patrick Loe.

Det er begrenset antall plasser på seminarene, så vi anbefaler å melde deg på raskt for å sikre deg en plass.


Bli med på soleventyret!
– Behovet, løsningene, mulighetene

SEMINARLEDER
Benjamin Sinmichael – fagansvarlig fornybare energiløsninger, Berggård Amundsen & Co

NÅR
Tirsdag 28. mai  |  Kl. 11:00–11:45
Onsdag 29. mai  |  Kl. 11:00–11:45
Torsdag 30. mai  |  Kl. 11:00–11:45

HVOR
VIP-rom på Nova Spektrum
Møt opp på standen, så tar vi deg med til VIP-rommet.

PÅMELDING
Meld deg på (gratis) seminar her
Begrenset antall plasser.

Ikke drit deg ut!
– Slik unngår du vanlige feil på elektriske anlegg

SEMINARLEDER
Patrick Loe – Loe Elektro Kompetanse og Horten Elektro Service

NÅR
Tirsdag 28. mai  |  Kl. 12:00–12:45
Onsdag 29. mai  |  Kl. 12:00–12:45
Torsdag 30. mai  |  Kl. 12:00–12:45

HVOR
VIP-rom på Nova Spektrum
Møt opp på standen, så tar vi deg med til VIP-rommet.

PÅMELDING
Meld deg på (gratis) seminar her
Begrenset antall plasser.

Spennende innslag fra EFO-scenen

Berggård Amundsen & Co er også representert på EFO’s grossist-stand på D02-16. Her møter du våre kompetente kolleger fra Energi/Utvikling, som gjerne slår av en prat om den spennende utviklingen i industrimarkedet, og andre satsningsområder fremover.

Scenen på EFO-standen fylles med et et rikholdig program med innslag fra EFO og Berggård Amundsen og de andre grossistene. Her blir det korte og interessante innslag, med mulighet for spørsmål og mingling etterpå, så ta turen innom EFO-standen for et lite avbrekk i messedagen.

Og ikke gå glipp av utdelingen av Årets Elektrotalent 2024, der konferansier Alex Rosén og Elektrotalents fagjury avslører årets mest dyktige, fremoverlente og engasjerte elektrospire blant landets VGS-elever og elektro- og energilærlinger.

 

Program på EFO-scenen – D02-16

TIRSDAG 28. MAI

 • 14:00 – Elektrotalent 2024 – Prisutdeling med konferansier Alex Rosén

 

ONSDAG 29. MAI

 • 13:00 – Industrimarkedet vokser – grip mulighetene!
  ved Jan Olav Anseth, salgsdirektør Energi, og Jan Helge Elvekrok, salgsleder Energi/Utvikling
 • 14:00 – Vi hjelper deg å lykkes! – Mulighetene som Norgeseliten-medlem
  ved Gry Hege Weisæth, medlemsansvarlig i Norgeseliten

 

TORSDAG 30. MAI

 • 13:00 – Industrimarkedet vokser – grip mulighetene!
  ved Jan Olav Anseth, salgsdirektør Energi, og Jan Helge Elvekrok, salgsleder Energi/Utvikling
 • 15:00 – Vi hjelper deg å lykkes! – Mulighetene som Norgeseliten-medlem
  ved Gry Hege Weisæth, medlemsansvarlig i Norgeseliten

 

Rund av messedagen med oss

Etter innholdsrike dager på messen er det hyggelig å oppsummere med likesinnede på kvelden. Velkommen til lekre Amazonia på Tjuvholmen for uformell mingling til god musikk, og kanskje noe godt i glasset.

Lukket påmelding er tilgjengelig via våre avdelinger, så ta kontakt i dag for å sikre deg en billett! Dersom det ikke er flere billetter igjen kan du likevel komme når vi åpner dørene for alle fra klokken 21:00. Med forbehold om at det kan være fullt.

Amazonia ligger på Bryggegangen 6 på Tjuvholmen – veibeskrivelse. Det er lett å finne frem, bare se etter logoen vår!


Eliaden – en av Norges største fagmesser

NOVA Spektrum, tidligere Norges Varemesse, er åsted for Eliaden – messen der fagfolk innen elektro møtes. Med sine 20 000 besøkende er Eliaden en av Norges aller største fagmesser. Her finner du energi, industri, automatisering og elektroinstallasjon – alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen. Eliaden eies av stiftelsen Elektroforum, og overskuddet fra Eliaden går til å fremme bransjens felles næringspolitikk og arbeid for å sikre god og bred utdanning og rekruttering.

Eliaden 2024
28.–30. mai | 09:00–17:00 alle dager

NOVA Spektrum
Messeveien 8
2000 Lillestrøm


Gratis adgang for besøkende

Det er gratis adgang for besøkende til Eliaden, men du må melde deg på. Påmeldingen finner du her på Eliadens hjemmeside: Gratis påmelding Eliaden – besøkende

 


Velkommen til oss på Eliaden! 


Har du spørsmål om deltakelse på våre seminarer og aktiviteter på Eliaden, er det bare å ta kontakt med ditt lokale ProffPunkt.