Berggård Amundsen jubler over nytt, langsiktig samarbeid med Norges ledende multilokale elektrokonsern

Publisert 5. september 2023
Kategorisert under:
Ukategorisert

Det er to selskaper med mange felles verdier som skal samarbeide fremover.  Nærhet til kundene, inkludering og innovasjon for å fremme effektiv og grønn energibruk er bare noen av dem.

Fra 1. oktober er Berggård Amundsen en av Konstels to elektrogrossister. Hele selskapet frem til å ta imot alle selskapene i Konstel-konsernet. Administrerende direktør Hege Amundsen Elvestad, som signerte samarbeidsavtalen på vegne av Berggård Amundsen, er trygg på at elektrokonsernet blir godt fornøyd med valget.

– Både digitalt og på våre 26 lokale ProffPunkt skal vi, i tillegg til å levere materiellet elektroentreprenørens elektrikere trenger, gi god service og tilby nyttige tjenester som hjelper Konstel-selskapene å lykkes.

Konstel

Konstel er et multilokalt konsern med rundt 1.000 ansatte i 25 lokale elektroentreprenører av ulik størrelse på Østlandet, i Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet omsatte samlet for 1,7 milliarder kroner i 2022 og er i sterk vekst.

– Det at Konstel utvider til stadig nye lokasjoner harmonerer veldig godt med vårt strategiske valg om å være nær kundene med fysiske butikker og lokal kompetanse i hele landet, sier Elvestad.

– I vår store kundeundersøkelse forteller kundene at de alltid føler seg velkommen. Derfor er jeg trygg på at Konstel-kundene vil trives når de kommer til oss for elektromateriell, produkt- og løsningsråd fra våre fagfolk, fortsetter hun.

Fra Konstel var konsernsjef Terje Myhre og innkjøpsansvarlig Jørn Larsen med på signeringen.

– Vi er sikre på at dette blir en god match. Gjennom forhandlingene har Berggård Amundsen vist en genuin interesse for å lage bærekraftige løsninger sammen med oss. Det er betryggende å møte en grossist som har tanker og planer for å hjelpe oss med å ta fremtidsrettede og gode valg på anerkjente leverandører, produkter og logistikk, forteller Jørn Larsen.

Ser frem til langsiktig og gjensidig nyttig samarbeid – Innkjøpsansvarlig Jørn Larsen, konsernsjef Terje Myhre som er konsernsjef i Konstel, sammen med administrerende direktør Hege Amundsen Elvestad og storkundeansvarlig Tor Erik Henriksen.