Elektrobransjens Mangfoldspris 2023: – Flott bekreftelse på en av våre nøkkelverdier!

Berggård Amundsen er stolt over å ha fått Elektrobransjens Mangfoldspris 2023, en anerkjennelse av innsats og forpliktelse til mangfold og innovasjon i elektrobransjen. 


Prisen er en anerkjennelse av selskapets arbeid med mangfold og inkludering.

– For Berggård Amundsen handler mangfold ikke om tall og kvoter men om nytenking og utvikling, forteller en tydelig rørt administrerende direktør Hege Amundsen Elvestad.


Mangfoldsprisen ble delt ut under Arendalsuka. Jurymedlem og administrerende direktør i Elektroforeningen, Frank Jaegtnes, presenterte vinneren og kunne gratulere Hege Amundsen Elvestad som tok i mot prisen.


Rettferdig og forretningsfremmende

I juryens begrunnelse ble det spesielt trukket frem at Berggård Amundsen har mangfold som del av sin strategi, og har vist at en langsiktig tilnærming til mangfold ikke bare er rettferdig, men også forretningsfremmende. Med visjonen «verdiskaping for fremtidige generasjoner» arbeider selskapet målrettet for å sikre at mangfold er en naturlig del av arbeidet.

Juryen bestod av de fem bransjeekspertene Frank Jaegtnes og Karoline Nystrøm fra Elektroforeningen, Loveleen Rihel Brenna fra Norges ledende fagmiljø innen mangfoldsledelse Seema, Ida Thorendahl fra Lyskultur og Ove Guttormsen fra Nelfo.

– Hos Berggård Amundsen er det tydelig at mangfold handler om å anerkjenne, respektere og inkludere mennesker med ulik bakgrunn, erfaring, perspektiver og egenskaper, sa Frank Jaegtnes, jurymedlem og administrerende direktør i Elektroforeningen.Årets elektrokvinne

Hege var også nominert til prisen for Årets elektrokvinne. Prisen gikk til Lisa Marie Mo fra Opplæringskontoret i Sogn og Fjordane som blant annet har utmerket seg gjennom sitt arbeid med Jenter i Elektro SF, et nettverk hun har opprettet i Sogn og Fjordane.


Stolt prismottaker

Det var en rørt og stolt leder og eierrepresentant som gikk opp på scenen og tok imot Elektrobransjens mangfoldspris da vinneren av Elektrobransjens Mangfoldspris ble presentert.

– Mangfold er hjertet av innovasjon og utvikling Den mest spennende utviklingen skjer i møtet mellom mennesker med ulikt ståsted og tankesett. Selv for et selskap med en stolt historie på nesten 80 år, er det utrolig viktig å omfavne mangfold for å sikre fremtidig nytenkning, kommenterer administrerende direktør Hege Amundsen Elvestad.

«Den mest spennende utviklingen skjer i møtet mellom mennesker med ulikt ståsted og tankesett.»

Mangfold fortsetter å være en nøkkelverdi for Berggård Amundsen – ikke bare en agenda. Anerkjennelsen fra bransjen gjenspeiler Berggård Amundsens kontinuerlige engasjement for å skape et inkluderende og representativt arbeidsmiljø.