Lading av elbil

Andelen elbiler og ladbare hybridbiler har økt enormt i Norge de siste årene, og med det øker behovet for ladestasjoner både ved boliger og i større ladeanlegg. 

Ulike boliger har ulike behov; fra enkle og doble ladestasjoner tilknyttet privatboliger, via anlegg av ulik størrelse for borettslag der felles- og energikostnader gjerne skal fordeles på hver enkelt boenhet, til små og store arbeidsplasser. Gjennom elektrikerkjeden Norgeseliten, og i samarbeid med DEFA, tilbyr Berggård Amundsen løsninger som dekker de ulike behov.


Testvinnende ladestasjoner

Berggård Amundsen og DEFA er formidler av den testvinnende ladeboksen produsert av ABL i Norden. Store tester utført av ADAC i Tyskland og ÖAMTC i Østerrike, bilinteresseorganisasjoner som tilsvarer norske NAF, konkluderte med at nettopp disse boksene skåret aller høyest på både driftssikkerhet og trygg lading. I tillegg ble de omtalt som svært enkle å bruke. Testen avslørte også at det er store forskjeller på ladestasjoner, og advarer elbileiere mot usikre og billige elbilladere.

Les mer om testen på Din Side Motor:
Test av elbilladere avslører store forskjeller »

Les mer om ÖAMTC-testen (tysk):
ÖAMTC – 12 Modelle im Vergleich »

Ladestasjonene har tidligere gått under navnet Salto her i Norge, men ved årsskiftet 2018/2019 skiftet den navn til  DEFA eRange og blir levert i en videreutviklet versjon med mer funksjonalitet og enklere oppsett.


Lading hjemme

Finn ladeløsning for din bil » (DEFA eRange / Salto velgerverktøy)
Bestill ferdig installert billader fra Norgeseliten »


Ladeanlegg for borettslag og næring

Ta kontakt med ditt lokale servicesenter eller benytt kontaktskjemaet nedenfor for informasjon og tilbud.


Kontakt oss

Vi videreformidler dine kontaktdata til elektrikere som vi har avtale med for videre behandling av denne forespørsel. Dine persondata vil ikke bli benyttet til andre formål enn behandling av denne forespørsel.

Personvernerklæring for Berggård Amundsen & Co AS