Avtale med Honeywell kombinerer populære produkter og topp logistikk

Publisert 11. desember 2023
Kategorisert under:
Ukategorisert

Honeywell og Berggård Amundsen har inngått en distributøravtale som omfatter salg og distribusjon av Honeywell Eltek sine produkter og løsninger i Norge. For Honeywell er avtalen en viktig del av deres kontinuerlige forbedring innen både servicenivå og leveringstider for kundene. Velfungerende logistikktjenester og god varetilgjengelighet for kunder over hele landet var viktige faktorer i valget av distributørpartner.

Avtalen ble formelt signert av Paul de Bruin, Business Leader Europe North i Honeywell Fire Products, og administrerende direktør i Berggård Amundsen, Hege Amundsen Elvestad, tidligere i høst.

Distribusjonsavtalen omfatter Honeywells produkter innen nødlys og Morley-IAS brannalarmløsninger, og for Berggård Amundsen innebærer avtalen en unik tilgang til et spennende segment. En avtale med Honeywell har stått høyt på ønskelisten, og elektrogrossisten gleder seg over nå å kunne tilby rundt 180 Honeywell-produkter til eksisterende og nye kunder.

Varene kundene trenger når de trenger dem

Både Honeywell og Berggård Amundsen er svært fornøyd med avtalen, og mener at kundene vil nyte godt av samarbeidet. Det er helt i tråd med Honeywells ønske om stadig forbedring av servicenivå og leveringstider.

Gjennom denne avtalen får kundene og partnerne våre tilgangen til produktene våre i tillegg til Berggård Amundsens høyt kvalifiserte medarbeidere på 27 ProffPunkt rundt om i hele landet, eksepsjonell support, tjenester og en bred portefølje.

Kenneth Torsvik Sales Manager i Honeywell Life Safety

Dette skaper også muligheter for serviceavtaler for elektrikerne!

Hans Ketil Andresen Markedsdirektør, Berggård Amundsen

– Vår nye distributør er gode på tilgjengelighet av produkter og tjenester for kundene både digitalt og fysisk, gjennom effektiv nettbutikk, lokale butikker med fagfolk, samt logistikkmuligheter som sikrer at kundene får varene som trengs når de trengs, forteller Kenneth Torsvik, som er Sales Manager i Honeywell Life Safety.

–  Gjennom denne avtalen får kundene og partnerne våre tilgangen til produktene våre i tillegg til Berggård Amundsens høyt kvalifiserte medarbeidere på 27 ProffPunkt rundt om i hele landet, eksepsjonell support, tjenester og en bred portefølje, avslutter han.

Svært godt fornøyde avtaleparter, her representert ved Nordic Business Development Manager Jørn Sjaavaag og Sales Manager Kenneth Torsvik i Honeywell, junior produktsjef Kristoffer Eriksen i Berggård Amundsen, EMEA Business Development Manager Einar Bratli i Honeywell, samt markedsdirektør Hans Ketil Andresen i Berggård Amundsen, i tillegg til Paul de Bruin og Hege Amundsen Elvestad.

 


Kompetent salgsapparat

I forbindelse med at rundt 180 produkter innen Honeywells nødlys og Morley-IAS brannalarmløsninger kommer på lager, får Berggård Amundsens salgsapparat opplæring.

– Som for øvrige områder, skal fagfolkene våre ute på salgsavdelingene ha kompetanse også innen de nye Honeywell-produktene og løsningene. Dette skaper også muligheter for serviceavtaler for elektrikerne, forteller markedsdirektør Hans Ketil Andresen, som gleder seg over å komme i gang med samarbeidet.

Honeywell tok turen til Berggård Amundsens hovedkontor på Langhus i forbindelse med signeringen. Det ga mulighet til en omvisning på sentrallageret, navet for elektrogrossistens moderne logistikkløsninger.


Han anslår at avtalen innebærer ny omsetning for selskapet på rundt 25 millioner i 2024, og betydelig vekst fremover, fordelt på de 27 salgsavdelingene rundt om i landet.

– Vårt mål er å hjelpe kundene våre å lykkes. Det gjør vi blant annet gjennom å være dyktige rådgivere når de har behov for det, konkluderer han.