ONEPOLE: Effektiv, tilpasningsdyktig og sertifisert ladestolpe

Publisert 27. november 2023
Kategorisert under:
Elbillading

Ladestolper fra ONEPOLE gir deg et hav av muligheter til å etablere ladeplasser for kundene dine – uten å gå på kompromiss med sikkerheten.   

Som én av to grossister er Berggård Amundsen stolt av å tilby ONEPOLE – en fleksibel ladestolpe som kan brukes til de fleste ladere på markedet.

PRODUKTSJEF: Magnus Boge er produktsjef for fornybare energiløsninger i Berggård Amundsen.

– Behovet for elbillading øker i takt med elbilsalget, ofte også på steder hvor forutsetningene for å sette opp ladere ikke er spesielt gode. Med fleksibiliteten til ONEPOLE, kan du plassere elbilladere nesten hvor som helst det er tilgang på strøm, sier Magnus Boge som er produktsjef for fornybare energiløsninger i Berggård Amundsen.

 

Fleksibilitet gir muligheter

ONEPOLE kommer i ulike moduler og med et rikt utvalg av tilbehør som for eksempel Q-Lens LED optikk for belysning av parkeringsplass og gangvei, og Numero Mini mastetopp for generell belysning og nummervisning.

Med ONEPOLE kan du velge mellom et enkelt oppsett med én lader på én stolpe, flere ladere på samme stolpe, eller å koble sammen flere ladestolper til et større ladeanlegg. Ladestolpen kan roteres 180 grader og kan også monteres opp/ned i tak.

– Eldre parkeringsfasiliteter er ikke bygget for elbillading og det er ofte begrenset med plass. Med ONEPOLE kan du bygge en ladeinfrastruktur som optimaliserer ladekapasiteten uten  masse plasskrevende utstyr, forteller Magnus Boge

På ONEPOLES hjemmeside finner du et praktisk digitalt designverktøy hvor du kan  bygge ladestolper i tråd med kundens behov. Her kan du velge ulike typer stolper, fundament, oppsett for ladere og ladebraketter.

PLASSBESPARENDE: ONEPOLE kan også monteres fra taket. Perfekt i for eksempel trange parkeringshus.

Sertifisert av bransjens strengeste  

Sikkerhet er høyeste prioritet hos ONEPOLE – både for installatøren, for sluttbrukeren og for miljøet rundt ladestolpen.

Ladestolpen er utviklet i henhold til bestemmelsene i NEK400. Som en ekstra sikkerhet er ONEPOLE testet og godkjent hos TÜV Rheinland – et av de strengeste sertifiseringsorganisasjonene i verden. Sertifiseringen tilsier at ONEPOLE er godkjent for bruk med sikringer, jordfeilbryter og koblingsklemmer.

– Dermed slipper installatører utfordringer med manglende dokumentasjon hvis det blir tilsyn. Med ONEPOLE kan både installatører og brukere være sikre på at de har et trygt produkt, sier Magnus.

LADEANLEGG: ONEPOLE er egner seg supert for større ladeanlegg

Nesten alt er mulig

Det finnes allerede et bredt utvalg innenfor ONEPOLES sortiment, og stadig utvikles det nye løsninger. Hvis du har behov for noe som ikke allerede eksisterer, er ikke veien til en løsning nødvendigvis lang. Hos Q-Light, som er produsenten bak ONEPOLE, er mottoet nemlig at de ikke skal si nei.

–  Vår grunnholdning er at hvis vi ikke har det, så lager vi det, forteller produktutvikler i Q-Light AS, Sven Olav Skjeggestad

 

 

Kjøp ONEPOLE her
Gå til nettbutikken