Nyhet: DEFA eRange IQ

Sammen med det norske selskapet DEFA leverer Berggård Amundsen testvinnende ladestasjoner og ladeløsninger for elbil i Norden. Driftssikerh, trygg lading samt brukervennlighet har sikret DEFAs elbilladere seieren i to store tester, og nå er en ny, smart og elegant ladestasjon lansert.


DEFA eRange IQ er den nye elbilladeren som gir raskere lading og full kontroll på forbruket blant annet gjennom innebygget fulldynamisk lastbalansering. Med fulldynamisk lastbalansering menes maks utnyttelse av tilgjengelig strømkapasiteten i det elektriske anlegget til enhver tid. Det betyr at du kan lade svært effektivt når ditt øvrige forbruk er lavt, som for eksempel på natten. Med andre ord trenger du ikke investere i økt strømtilførsel eller sette av deler av kapasiteten i huset bare til lading.


CloudCharge – Mulighet for app-kontroll på ladingen

eRange IQ er en avansert ladestasjon med mulighet for oppkobling til internett via LAN og Wi-Fi. Gjennom appen CloudCharge kan du da ha full kontroll på ladingen fra telefonen. I tillegg gir appen mulighet til å dele ladestasjonen med familie, venner og naboer, forenkler eventuell godtgjørelse for lading, og gir tilgang til et av Nordens største og raskest voksende nettverk av destinasjonsladere. Med andre ord: eRange IQ blir enda bedre med CloudCharge!

CloudCharge finnes i AppStore og Google Play.


eRange IQ ferdig installert hjemme

Ønsker du å få eRangeIQ installert hjemme kan du kontakte våre installatører i elektrikerkjeden Norgeseliten.

Finn din lokale elektriker »


Tilgjengelig i en butikk nær deg

For proffmarkedet er eRangeIQ er tilgjengelig i nettbutikken og på våre 25 BA Servicesentre.

Finn ditt lokale BA Servicesenter her »


Les mer

LADING AV ELBIL »