Enua: Én ladeenhet for anlegg og bolig

Publisert 11. april 2024
Kategorisert under:
Elbillading

Med nye funksjoner som lastbalansering og OCPP er Enua klar for å brukes i fleksible ladeanlegg.

Nå er lastbalansering og støtte for styring via tredjeparts leverandører gjennom Open Charge Point Protocol (OCPP) tilgjengelig på alle Enua-ladere. Dermed kan du enkelt etablere fleksible ladeanlegg for kundene dine.

Installer et komplett ladeanlegg med både Enua veggfester og Enua ladeenheter, eller gjør et anlegg ladeklart ved å montere veggfester, og la kundene skaffe ladeenheter ved behov.

Enuas veggfeste har ingen åpne kontakter, noe som gjør det det hundre prosent trygt for sluttbruker å selv klikke en Enua ladeenhet på et tilkoblet veggfeste.

Enua – elbilladeren du kan ta med deg
Alt du trenger å vite

Enkel lastbalansering for laderekke

Sett opp en rekke med for eksempel 10 Enua veggvester på en 63 A kurs.  Det er ingen begrensninger for hvor mange veggfester du kan ha på en rekke, men minimum anbefalt strømtrekk per veggfeste er 6 A. Laderne vil automatisk balansere lasten mellom seg opp mot ladekursen på 63 A.

Enua har innbygd DC-overvåkning, så alt du trenger er et jordfeilvern type A foran hvert ladepunkt.

Når du har installert anlegget kan anleggseier enkelt administrere og holde oversikt over anlegget i appen. Her kan anleggseier dele tilgang til veggfester og ladeenheter, holde seg oppdatert på anleggets totalforbruk og endre strømtrekk.

Hver enkelt bruker kan benytte appen til å administrere og holde oversikt over sin egen ladeøkt.

Bestill Enua i nettbutikken 

Bestill Enua her
Gå til nettbutikken
TRYGG: Med Enuas veggfester kan du gjøre et anlegg ladeklart. Deretter kan kunder selv kjøpe og koble til ladeenheter når de har behov.

OCPP

Enua har støtte for OCPP 2.0.1 Core og samarbeider med flere ladeoperatører som kan tilby fullverdige tjenester for ladeanlegg. Ta kontakt med ditt nærmeste ProffPunkt for mer informasjon.

Enua er en av de mest avanserte anleggsladerne på markedet. Maskinvare for faserotasjon, RFID/NFC, parkeringsradar og Vehicle-to-Grid er på plass, og programvare for å ta dette i bruk utvikles fortløpende.