Fem grunner til at Synergi Elektro satser på Enua

Publisert 4. januar 2024
Kategorisert under:
Ukategorisert
SATSER PÅ ENUA: Asbjørn Bø i Synergi Elektro mener Enua har en rekke fordeler og vil anbefale nettopp denne elbilladeren til kundene sine fremover,

Norgeseliten-medlem Synergi Elektro er klinkende klar: Enua er elbilladeren de kommer til å anbefale kundene sine fremover. Her er fem grunner til hvorfor.

  

1. Bedre fortjeneste  

Enua selges bare hos Berggård Amundsen og gjennom den Berggård Amundsen-tilknyttede nettbutikken Elfr.no. Det mener Asbjørn Bø, daglig leder i Synergi Elektro, er en stor fordel for elektrikerne.  

– Vi elektrikere ønsker å installere gode produkter som vi også tjener litt på. De mest populære elbilladerne i dag selges veldig mange steder og prisene presses ned, forteller Asbjørn.   

– Enua er ikke en lader som pumpes ut i markedet på billigsalg, noe som betyr at vi kan få en god margin på salg av laderen. For oss er det derfor en kjempefordel at den selges via kanaler som Berggård Amundsen har kontroll over.  

Asbjørn peker også på muligheten Norgeseliten-medlemmene har til å komme med innspill til Berggård Amundsen om produkt og pris.  

– Overfor andre leverandører har vi liten mulighet til å påvirke noe som helst, og vi tjener veldig lite på installasjon av ladere som selges til en veldig lav pris i markedet, forteller han.   

Enua – elbilladeren du kan ta med deg
Les mer om Enua

2. Flyttbarheten  

Enua er avtagbar og flyttbar, og består av et veggfeste og ladeenhet. Elektriker installerer veggfestet og deretter kan kunden selv klikke laderen av og på. Med flere veggfester installert kan kunden enkelt flytte laderen dit det er mest praktisk å lade. Asbjørn ser stadig flere fordeler med denne funksjonen.  

– Det åpenbare er selvfølgelig at du kan bruke samme lader hjemme og på hytta, men det er også veldig praktisk med flere ladepunkter hjemme. Akkurat nå skulle jeg for eksempel gjerne hatt et ekstra veggfeste utenfor garasjen hjemme, ettersom garasjen er fylt opp av et flyttelass og jeg ikke kommer frem til laderen, forteller Asbjørn.    

FLYTTBAR: Asbjørn Bø i Synergi Elektro ser stadig flere fordeler med at Enua er flyttbar.

3. App og smarte funksjoner   

– Enuas app står ikke tilbake for noen av konkurrentene. Det er enkelt å endre strømgrenser, se hvilket spenningsnivå du har, hvor mye effekt det lades med og hvor mange kilowatt som er levert. Ikke minst er det lett å stille inn appen sånn at den lader når spotprisen er lav, sier Asbjørn.   

I appen kan du også kjapt dele tilgang til veggfeste og lader, samt låse laderen til og fra veggfestet.   

4. Rask og enkel montering  

Enua er utviklet i samarbeid med elektrikere for å gjøre montering så raskt og enkelt som mulig. Med store Wago hurtigklemmer, tre innganger for kabelinnføring og god plass i koblingsboksen ligger alt til rette for en smidig monteringsjobb.   

– Montørene melder tilbake at dette er et enkelt produkt å montere og at alt fungerer veldig bra.  Men det tok jeg nesten som en selvfølge når Berggård Amundsen er involvert og vet hvordan ting bør være når det kommer til montering, ler Asbjørn.  

Les om Marius’ erfaring med å montere Enua for første gang  

ELEKTRIKERE PÅ LAGET: Enua er utviklet i samarbeid med elektrikere for at monteringen skal være rask og enkel.

5. Fremtidsrettet.  

Toveislading, OCPP, lastbalansering og kobling til solcellepanel og smarthus, er noen av funksjonene som Enuas maskinvare er klargjort for, og som kommer i programvare-oppdateringer fremover.  

Dette er litt pynt på kaka, for laderen har allerede alle funksjoner du kan forvente av en hjemmelader. Men at Enua er fremtidsrettet og stadig utvikler ny funksjonalitet er likevel et viktig salgsargument, mener Asbjørn. 

 Han trekker spesielt frem funksjonaliteten mot borettslag og andre større anlegg. 

Med mange av konkurrentene må du jo ha en egen, dyrere lader for større ladeanlegg. Med Enua får du både hjemmelader og anleggslader i ett. Kombinert med funksjoner som flyttbarhet, åpner det for veldig mange muligheter, sier Asbjørn. 

– Vi opplever at mange spør oss og lytter til våre anbefalinger. Elektrikere har fremdeles stor påvirkningskraft overfor kunden og den bør vi bruke, mener Asbjørn.  

Asbjørn Bø Daglig leder, Synergi Elektro

Elektrikeren har fortsatt stor påvirkningskraft  

Selv om en del sluttkunder kjøper elbillader direkte fra forhandler og bestiller installasjon separat, er det fortsatt mange som vil ha råd fra elektrikeren i valg av lader.  

Det er etter hvert mange elbilladere å velge mellom, og det kan være vanskelig for forbrukeren å vite hvilken lader som er det beste valget. Her kan elektrikeren komme med kvalifiserte råd og tips.   

– Vi opplever at mange spør oss og lytter til våre anbefalinger. Elektrikere har fremdeles stor påvirkningskraft overfor kunden og den bør vi bruke, mener Asbjørn.  

Han er klar på hva Synergi Elektro kommer til å anbefale fremover.    

– I tillegg til det jeg har nevnt, er det jo også en helnorsk lader. Det føles trygt, men gjør også at jeg brenner litt ekstra for produktet. Vi i Synergi Elektro kommer til å fronte Enua fremover, avslutter Asbjørn.