Lagerstatus: 150 Honeywell-produkter

En lagerarbeider kjører truck mellom hylle fulle av varer.
NY DISTRIBUTØR: Honeywell har valgt Beggård Amundsen som distributør i Norge. Det betyr levering innen 48 timer.
Publisert 18. januar 2024

Elektrikerens favoritt innen brannvarslingssystemer er endelig tilgjengelig i nettbutikken. Det betyr rekordkort leveringstid til ditt neste prosjekt.

– Honeywell valgte oss på grunn av vår sterke lokale tilstedeværelse i hele landet, sier Kristoffer Eriksen, produktsjef i Berggård Amundsen.

Honeywell er kjent for å levere nødlys og brannvarslingssystemer av høy kvalitet. Nå vil de forbedre seg på service og leveringstider, og der kommer vi inn.

– Det finnes knapt en elektriker som ikke vet hvem Honeywell er, så vi er stolte av å tilby deres produkter med vår lokale service, sier Kristoffer.

Fra januar 2024 lagerfører vi 150 av Honeywells produkter innen nødlys og Morley-IAS brannalarmløsninger i nettbutikken.

Du finner også et stort utvalg av Honeywells produkter på ditt lokale ProffPunkt.

Honeywell brannalarmsentral er installert I et modern bygg.
KVALITET: Med Honeywell vet du at du får produkter som varer lenge.

Bli kjent med Honeywell

Honeywell Life Safety AS tilbyr brannalarmsystemer, talevarsling og nødlys for alt fra små anlegg til store avanserte bygg. De har vært en ledende aktør i hele Norden og til alle segmenter i over 40 år. Fra små anlegg, til store avanserte bygninger.

Selskapet er en del av det globale konsernet Honeywell International Inc. som har 130 000 ansatte i mer enn 70 land.

Enklere arbeidsdager med kort leveringstid

– Vi satser lokalt der kundene våre faktisk er. Det sikrer tilgjengelighet på både produkter og fagfolk der du er. Nylig åpnet vi blant annet et ProffPunkt i Bodø, sier Kristoffer.

Som tidligere elektriker vet Kristoffer hvor viktig det er å få tak i riktig produkt til rett tid for å ha en effektiv og lønnsom arbeidsdag.

– Muligheten til å handle lokalt, døgnet rundt gjør hverdagen mye enklere for kundene våre, sier han.

Trenger du varer som ikke føres lokalt, kan du enkelt bestille fra sentrallageret og motta varene innen 24 til 48 timer. Det er vi stolte av å kunne tilby i et så langstrakt land som Norge.

Les mer om våre logistikkmuligheter.

Tre produkter i Morley-IAS-serien til Honeywell.
KORT LEVERINGSTID: Brannsikkerhet trenger ikke å gå på bekostning av lange leveringstider. Bestiller du Honeywell fra oss, får du produktene senest etter 48 timer.

Kenneth Torsvik i Honeywell Life Safety forteller at Berggård Amundsen er gode på digital og fysisk tilgjengelighet.

– Berggård Amundsen er gode på tilgjengelighet av produkter og tjenester for kundene både digitalt og fysisk, gjennom effektiv nettbutikk, lokale butikker med fagfolk, samt logistikkmuligheter som sikrer at kundene får varene som trengs når de trengs.

Les mer om hvorfor Honeywell valgte oss.

Gode muligheter for elektrikeren

Brannalarmsystemer og nødlys er kjernen i det Honeywell tilbyr via oss. Dette er et produktmarked med mange muligheter for elektrikeren.

– Det er enorm etterspørsel etter rehabilitering av eldre bygg. Sikkerhetssystemer blir ofte prioritert på grunn av rutinemessige kontroller byggeierne må bestå. Derfor er det gode muligheter for serviceavtaler i dette segmentet, forklarer Kristoffer.

For nybygg anslår han at rundt 70 prosent har produkter fra Honeywell.

– Dette er produkter du kan ta med deg på nesten alle prosjekter, sier han videre.

Brannvarslingssystemer har strenge krav til installasjon og vedlikehold. Derfor vil enda flere av medarbeiderne våre få grundig opplæring i produktene fra Honeywell slik at vi kan bistå deg med prosjekteringen av ditt neste prosjekt.

Kontakt ditt nærmeste ProffPunkt for mer informasjon.

Morley-IAS: Fremtidens brannsentral

Honeywell lanserte nylig Morley-IAS-serien, et kompakt brannalarmsystem med høy ytelse som passer for mindre og mellomstore installasjoner.

– Morley-IAS er et kostnadseffektivt system som er enkelt å installere og rask å sette i drift. Vi gleder oss til å tilby serien vil våre kunder fra 2024, sier Kristoffer.

Fordeler med Morley-IAS

  • Installasjon og idriftsettelse er gjort på en til to timer
  • Brukervennlig grensesnitt med berøringsskjerm i farger
  • Konkurransedyktig pris
  • Støtter agile (mesh) trådløs teknologi
  • EN54-13-sertifisert

Bestill Morley-IAS I nettbutikken.

Les mer og bestill Honeywells produkter i nettbutikken
Til nettbutikken