Plejd: Smarte downlights med integrert dimming

Publisert 7. september 2023

  • Svensk selskap
  • Ledende nordisk leverandør av smart belysningskontroll
  • Gjør smart belysningskontroll enkel og tilgjengelig for alle
  • Har levert systemer til 700 000 hjem og bedrifter
  • Produserer  i Sverige

Plejds nye downlights med integrert dimming gjør det enda mer fleksibelt å installere lys.

Brukervennlighet, smarte funksjoner og enkel installasjon har vært oppskriften for Plejds suksess med dimmere og brytere.

Nå satser den svenske produsenten på egne lyskilder. Nylig lanserte de to downlights med integrert styring og en dimbar LED-stripe.

– Plejd har blitt en favoritt hos både elektrikere og sluttkunder, da produktene er ekstremt enkle å installere og lette å bruke. Det samme gjelder for de nye lyskildene.  Alle elektrikere burde ha noen av disse liggende i bilen, da du kan løse kundenes lysbehov veldig raskt, sier produktsjef i Berggård Amundsen, Kristoffer Eriksen.

Bestill Plejd downlights
TILT: Plejd Downlight Tilt kan vinkles sideveis for å variere belysningen i rommet. Fås i både hvit og sort.

To smarte downlights

I serien finner du to smarte downlights med innebygde dimmere. I prinsippet trenger du altså ingen bryter eller bryterledninger, men kan i stedet styre lyset via app.

Skulle kunden likevel ønske en bryter, kan du enkelt koble downlights til andre produkter fra Plejd, eller en kablet trykkbryter.

Produktene kan brukes hver for seg eller grupperes trådløst. Du kan også skape ulike stemninger ved å justere fargetemperaturen mellom kjølig og varm.

Konfigurereringen foregår enkelt ved hjelp av Plejd-appen.

Begge downlights kommer i sort og hvit. Det som skiller dem fra hverandre, er at Downlight Tilt kan vinkles sideveis for å variere belysningen i rommet, mens Downlight Deep er fast og perfekt for grunnbelysning.

 

 

Tunable og dimbar LED-stripe

Den nye serien fra Plejd inneholder også en tunable og dimbar LED-stripe. Denne er laget for bruk med driveren LED-75. Med LED-75 kan du styre stripens fargetemperatur og dimmenivå trådløst ved hjelp av andre Plejd-produkter. Da kan du også benytte deg av funksjoner som astro- og ukesur.

LED-stripen er delbar i 50 mm segmenter og klassifisert inntil OP66. En høy tetthet mellom LED-lysene gir et prikkfritt utseende inne i diffuseren, selv med tynne profiler.

 

Introdusér kundene for Plejd LED-stripe
Bestill i nettbutikken