NYHET: Varmepumper fra Toshiba

Publisert 21. februar 2024
Kategorisert under:
Nettbutikk Tjenester

Nå kan du kjøpe energieffektive og designriktige varmepumper fra Toshiba i nettbutikken.

– Toshiba er synonymt med kvalitet, og leverer et stort utvalg av energieffektive varmepumper. Vi valgte Toshiba på grunn av solide tekniske egenskaper og fordi de legger stor vekt på design, forteller produktsjef i Berggård Amundsen, Magnus Boge.

Du kan bestille varmepumpene fra sentrallageret eller i nettbutikken, og velge mellom fire Toshiba-modeller. Alle modellene kommer med utedeler som har kapasitet på 2,5 kW eller 3,5 kW og har energiklasse A+++:

KVALITET: Produktsjef for fornybare energiløsninger, Magnus Boge er glad for å kunne tilby varmepumper med solide tekniske egenskapene og høy kvalitet.

Toshiba Daisekai 10 Kontur

Dette er Toshibas toppmodell med den aller nyeste teknologien. Kontur har integrert WiFi, avansert filter, og en smart sensor som justerer temperaturen slik at kunden har full kontroll over inneklimaet. Varmepumpen har en SCOP på 5,5, og er testet for temperaturer ned til -30 °C. I tillegg har den svært gode kjøleegenskaper med en SEER på 10,5.

Toshiba Daisekai Ask

Varmepumpe med deksel i heltre ask for den designbevisste kunden som ønsker eleganse og funksjonalitet i ett. Til tross for sitt naturtro utseende er Ask fullspekket med smarte funksjoner, og har alle de samme tekniske funksjonene som Kontur.

Toshiba Signatur

Nok en innertier for interiørbevisste kunder som vil ha en god varmepumpe uten at det ser ut som en tradisjonell varmepumpe. Signatur har høy varmeeffekt og er stillegående (19 dB i stillemodus). Den kommer med to ulike tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer, og kan varieres med en rekke andre farger og mønstre på bestilling. Varmepumpen har en SCOP på 5,1, og er testet for temperaturer ned til -25 °C.

Toshiba Polar

Høy energieffektivitet og stor kapasitet ved lave temperaturer har gjort Polar til en folkefavoritt i et nordisk klima. Polar kommer i matt utførelse i både sort og hvit, hvorav den sorte modellen har integrert WiFi. Varmepumpen har en SCOP på 5,1, og er testet for temperaturer ned til -25 °C.

I tillegg til selve varmepumpene kan du bestille tilhørende utstyr som kanaler, rør og verktøy.

 

 

På lager nå!
Bestill i nettbutikken

Stort marked for energieffektive varmepumper

Nordmenn har for lengst oppdaget at varmepumper er en enkel vei til mer energieffektiv oppvarming. Salget av varmepumper har skutt i været de siste årene, og i 2023 ble det solgt 151 000 varmepumper i Norge. Luft-til-luft varmepumper er det klart mest populære valget.

– Alt tilsier at salget av varmepumper vil holde seg på et høyt nivå. Beregninger viser at det er potensial for å doble produksjonen av TWh innen 2030. Det er fortsatt mange som ikke har varmepumpe, og en del av pumpene som er installert nærmer seg forventet levetid, sier Magnus.

–  Her er det et stort marked for å bytte til moderne varmepumper med ny teknologi og bedre virkningsgrad, fortsetter han.

Utforsk mulighetene for støtte

Høye strømpriser er noe av forklaringen på hvorfor varmepumper har blitt en favoritt hos det norske folk. Mer fokus på energieffektivisering og gode kommunale støtteordninger til de som investerer i en varmepumpe spiller også en rolle.

– Sjekk kommunene du jobber i, og fortell kundene dine om eventuelle støtteordninger som finnes, oppfordrer Magnus

 

Krever f-gass-sertifisering

For å installere varmepumper må både du som elektriker, og bedriften du jobber i, være f-gass-sertifisert. Derfor selger vi kun til kunder som har denne sertifiseringen.

Fakta om varmepumper 

  • Cirka 1,2 millioner varmepumper er i drift i Norge.
  • Norge produser cirka 10 TWh fornybar varme med varmepumper.
  • Det er potensiale for å doble antall TWh fra varmepumper innen 2030.
  • Luft-til-luft varmepumper er de mest populære.
  • De fleste luft-til-luft varmepumper er nedbetalt på 3–6 år.
  • Forventet levetid på luft-til-luft-varmepumper er 12-14 år.

Kilder:  Norsk varmepumpeforening, Prognosesenteret